Intel I210-T1
Σύντομη κριτική
Επιλέχθηκε στην βαθμολογία
6
Καλύτερη βαθμολογία
κάρτες δικτύου
Διεπαφές: PCI-E - Ταχύτητα: 1 Gbps
Αγοράστε Intel I210-T1
Προδιαγραφές Intel I210-T1
Δεδομένα Yandex.Market
Γενικά χαρακτηριστικά | |
Διεπαφή | PCI-Ε |
Ποσοστό Baud | 10/100/1000 |
Αριθμός συνδέσμων RJ-45 | 1 |
Διακοπή συντονισμού | υπάρχει |
Υποστήριξη Jumbo Frame | υπάρχει |
TCP Checksum Offload | υπάρχει |
Τμηματοποίηση TCP | υπάρχει |
Υποστήριξη λειτουργικού συστήματος | Windows Server 2008/7, DOS, CE 6/7, Linux RHEL 5.8 / 6.2, Linux SLES 10/11, VMware ESX / ESXi |
Επιπροσθέτως | |
Διάρκεια Ζωής | 1095 ημέρες. |
Περίοδος εγγύησης | 1095 ημέρες. |
Γνώμες από το Intel I210-T1
Δεδομένα Yandex.Market
Πλεονεκτήματα:
Σταθερότητα. Απόδοση, ενσωματωμένο QOS (πολύ ωραίο για το σπίτι)
Μειονεκτήματα:
Τιμή για μαντίλα από την Intel.
Σχόλιο:
Home gigabit Ethernet από ISP. Το παλιό ενσωματωμένο realtek έβγαλε 500 megabit το πολύ, φορτώνοντας τον πυρήνα της CPU κατά το ήμισυ. Και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γι 'αυτό. Με την ευκαιρία, αγόρασα έναν κλώνο αυτού του κασκόλ με το ίδιο τσιπ στο Amazon για $ 15. Το έβαλα, εγκατέστησα το πρόγραμμα οδήγησης από τον ιστότοπο της Intel και δεν ξέρω τη θλίψη. Η ταχύτητα αυξήθηκε στα 800 megabit και φυσικά έτρεξε στο διακόπτη του παρόχου. Μεταξύ ενός υπολογιστή και ενός φορητού υπολογιστή με το μαντήλι της Intel, δίνει περισσότερα από 950. Το φορτίο στο ποσοστό μειώθηκε. Ειμαι ικανοποιημενη. Και τώρα δεν υπάρχει λόγος να κόψουμε τα torrents μέσω προγραμματισμού, αν θέλω να παίξω στον Ιστό ή να παρακολουθήσω ένα βίντεο, ένα έξυπνο κομμάτι υλικού δίνει προτεραιότητα αυτόματα στην κίνηση.
30 Ιανουαρίου 2017, Αγία Πετρούπολη
Πλεονεκτήματα:
Κάποιο είδος σταθερότητας και αξιοπιστίας. Μόλις το έβαλα στην υποδοχή και όλα λειτουργούν όπως πρέπει.
Μειονεκτήματα:
Δεν βρέθηκε
Σχόλιο:
Δεν είμαι σπουδαίος κύριος στην περιγραφή όλων των ειδών των τεχνολογιών δικτύου, tk. όχι πολύ στο θέμα και δεν γνωρίζω τους όρους. Η ουσία είναι ότι έχω καλό υλικό υπολογιστή, το οποίο αγόρασα πρόσφατα, και για κάποιο λόγο σκέφτηκα ότι το σύγχρονο υλικό έλυσε τα προβλήματα μεγάλου φορτίου στον κεντρικό επεξεργαστή κατά τη χρήση της ενσωματωμένης κάρτας δικτύου (η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι επίσης Intel). Όχι όμως, δεν αποφασίσαμε, και σε παιχνίδια εκτός σύνδεσης, με το φόντο λήψης περιεχομένου από torrents, καθυστερήσεις, συσπάσεις και άλλες εκδηλώσεις που δεν είναι άνετες για το παιχνίδι. Δεν μπορούσα να το ανεχτώ και αποφάσισα να αγοράσω αυτήν την κάρτα δικτύου. Το επέλεξα σύμφωνα με την αρχή - "αξιόπιστη επωνυμία", υποστήριξη για τα Windows 10, αλλά όχι η υψηλότερη τιμή στην τιμή αυτής της μάρκας. Ως αποτέλεσμα των εκλογών, αυτό το μοντέλο αποδείχθηκε το πιο κατανοητό για μένα. Ναι, όχι φθηνό, ναι, οι δυνατότητες της κάρτας είναι υπερβολικές για μένα, αλλά αποφάσισα να εκμεταλλευτώ μια ευκαιρία (λόγω του μικρού αριθμού κριτικών σχετικά με αυτό το μοντέλο) και την αγόρασα. Επέλεξα την αρχική έκδοση σε πλήρη τιμή και πήρα τη σωστή απόφαση - η Intel δεν απογοήτευσε. Τώρα σε παιχνίδια εκτός σύνδεσης με φόντο "torrents" όλα λειτουργούν καλά, τίποτα δεν καθυστερεί, τα πλαίσια δεν χαράσσονται και όλη η εργασία "δικτύου" αναλαμβάνεται από την κάρτα δικτύου, χωρίς φόρτωση του επεξεργαστή - πήρα αυτό που ήθελα. Θέλω επίσης να σημειώσω μια συγκεκριμένη αίσθηση αξιοπιστίας και ασυμφωνίας - μόλις το έβαλα στην υποδοχή και όλα λειτούργησαν χωρίς χορό και χορό.
20 Μαρτίου 2018, Μόσχα