ITECH nosač T3001
Kratki osvrt
Odabrano u ocjeni
5
Najbolja ocjena
nosači za televizore
Za dijagonalu 15-40 "- Za dijagonalu 42-70" - Podno stajanje - Okretni - VESA standard
Kupite ITECH nosač T3001
Specifikacije ITECH nosač T3001
Podaci Yandex-a
Opcije | |
Tip | stalak |
Ugovoreni sastanak | LCD TV |
Maksimalno opterećenje | 30 kg |
Broj polica | 3 |
Broj stupnjeva slobode | 1 |
Dijagonalni TV | 32-55 inča |
Skretanje | tamo je |
Vesa standard | 300x200 mm, 200x200 mm, 300x300 mm, 400x200 mm, 400x300 mm, 400x400 mm, 600x400 mm |
dodatne informacije | rotacija nosača: + 15 ° ~ -15 ° |
Mišljenja s ITECH nosača T3001
Podaci Yandex-a
Prednosti:
Kompaktnost, modernost
Mane:
nema kanala za žice
Komentar:
Preporuči
25. rujna 2019, Yegoryevsk
Prednosti:
Vrlo lijepa, funkcionalna i čvrsta polica na kojoj se nalazila sva moja oprema, koju su činili: plazma, središnji zvučnik (stupac), stereo prijemnik i Blue-ray uređaj. Sve izgleda sjajno i skladno. U početku sam bio zabrinut da bi joj opterećenje iz gornjih predmeta bilo preveliko, ali ne, sve je u redu !!!!
Mane:
Ne
Komentar:
Preporučujem svima da kupe!
13. studenog 2019., Kursk
Prednosti:
Pristupačan, jednostavan za montažu, bogat set nosača (iako sam još uvijek morao kupiti duge vijke za televizor kako bih osigurao lagani vertikalni nagib), čepovi na dva kotača za fiksiranje položaja, prilično moderan izgled.
Mane:
Nema kabelskog kanala, nema podešavanja nagiba nosača u vertikalnoj ravnini, iako iz seta nosača možete lako pokupiti dva para plastičnih podloška različitih duljina za ugradnju televizora s odstupanjem od oko 10 stupnjeva.
Komentar:
Dobra moderna verzija TV noćnog ormarića s mogućnošću brzog kretanja po sobi. Cijev je iznutra šuplja s cijevima s tri grede duž cijele duljine, što osigurava dovoljnu strukturnu krutost, ali istodobno značajno smanjuje težinu. Općenito, unatoč krhkom izgledu, dizajn je prilično stabilan, srednja i gornja polica drže se zapravo samo na odstojniku i kutiji cijevi, pa ih nisam preopteretio, iako je srednja polica bila savršena za tanak PC. Radna površina teška oko 10 kg. Tehnički, dizajn omogućuje okretanje jedne ili dvije police u suprotnom smjeru od zaslona kako bi se stvorila protuteža ili oslobodio prostor neposredno ispred televizora, iako u tome nema neke posebne točke.
30. ožujka 2020., Moskva