Xiaomi Mi TV 4S 43 T2
Kratka recenzija
Odabrano u ocjeni
5
Najbolja ocjena
Xiaomi televizori
Smart TV - dijagonala: 43 inča
Kupite Xiaomi Mi TV 4S 43 T2
Karakteristike Xiaomi Mi TV 4S 43 T2
Podaci Yandex-a
Glavne karakteristike | |
Tip | LCD TV |
Dijagonalno | 108,5 "(42,5") |
Format zaslona | 16:9 |
Razlučivost | 3840x2160 |
HD rezolucija | 4K UHD, HDR |
LED (LED) pozadinsko osvjetljenje | tamo je |
Stereo zvuk | tamo je |
Stopa osvježavanja zaslona | 60 Hz |
Pametni TV | tamo je |
Smart TV platforma | Android |
Model godina | 2019 |
Slika | |
Svjetlina | 220 cd / m2 |
Kontrast | 1000:1 |
Kut gledanja | 178° |
Vrijeme odziva piksela | 8 ms |
Progresivno skeniranje | tamo je |
Prijem signala | |
Podrška za DVB-T | DVB-T MPEG4 |
Podrška za DVB-T2 | tamo je |
Podrška za DVB-C | DVB-C MPEG4 |
Zvuk | |
Snaga zvuka | 16 W (2x8 W) |
Akustični sustav | dva zvučnika |
Surround zvuk | tamo je |
Audio dekoderi | Dolby Digital, DTS |
Multimedija | |
Podržani formati | MPEG4, HEVC (H.265), JPEG |
Sučelja | |
Ulazi | AV, HDMI x3, USB, Ethernet (RJ-45), Bluetooth, Wi-Fi 802.11ac |
Izlazi | optički |
Prednji / bočni konektori | HDMI, USB |
Verzija HDMI sučelja | HDMI 2.0 |
CI podrška | da, jedan utor, CI + podrška |
Funkcije | |
Podrška za pravo kino 24p | tamo je |
radna memorija | 2 GB |
Ugrađena memorija | 8 GB |
Dodatno | |
Na zid | tamo je |
VESA nosač standard | 300 × 300 mm |
Dimenzije s postoljem (ŠxVxD) | 963x613x233 mm |
Dimenzije bez postolja (ŠxVxD) | 963x559x33 mm |
dodatne informacije | Rusificirani jelovnik |
Mišljenja Xiaomi Mi TV 4S 43 T2
Podaci Yandex-a
Prednosti:
Svijetla slika, lako povezivanje. Android TV 9 izvrstan je tablet! 4K videozapisi na Youtubeu idu s praskom! Intelektualna stvar na koju trebate staviti malo mozga.
Mane:
U SMART načinu nema načina za podešavanje slike. U TV načinu sve je normalno. Nema dovoljno gumba "Izbornik" za dinamičke postavke televizora. Ne postoji antialiasing za 24 kadra, zbog toga se u dinamičnim scenama može dogoditi smrzavanje.
Komentar:
Lagani frizovi u dinamičnim scenama ne ubijaju ukupni dojam ovog uređaja. Instalirajte Nintendo 64 emulator, priključite gamepad - i krenite! Glavna stvar, kao i na bilo kojem android uređaju, nije pretjerivanje s instaliranjem programa. I tu se ima što instalirati!
11. kolovoza 2020., Kalinjingrad
Prednosti:
sjajan televizor za vaš novac
Mane:
nisu
Komentar:
Savjetujem svima
10. rujna 2020. Žukovski
Prednosti:
Za ovu cijenu vrh. Pametni android je savršen. Bez zaostajanja, smrzavanja itd. Drugi zid pakta OS također dobro funkcionira.
Mane:
Na potpuno crnoj pozadini vidljiva je niska gustoća LED pozadinskog osvjetljenja, što nije uočljivo prilikom gledanja video zapisa itd. U android os modu nemoguće je ući u video, zvuk itd. Međutim, kada koristite drugu ljusku patchwall-a, postoji takva prilika!
Komentar:
Kvaliteta cijene. Super pametan tv!
25. rujna 2020., Simferopol
Prednosti:
Lijepa slika Praktičan Chromecast
Mane:
Zvuk nije jako kvalitetan. Idealno bi bilo kupiti zvučni sustav, ali to će učiniti izbirljivi izvorni zvučnici. Nije uključen zidni nosač - morate ga kupiti zasebno.
Komentar:
Bilo mi je važno da je moguće sliku s laptopa emitirati na televizor bez žica. Nekoliko dana dogovarao sam ples uz tamburu, pokušavajući otvoriti Miracast i DiWi na TV-u.Dakle, za one koji su poput mene - u spremniku: TV na Androidu i podržava Chromecast. Oni. sve što trebate je kliknuti gumb Emitiraj u pregledniku Chrome na prijenosnom računalu - i voila! Ali treba imati na umu da brzina Wi-Fi mreže mora biti pristojna, inače se prijenos usporava.
25. rujna 2020., Jekaterinburg
Prednosti:
vrijednost naspram mogućnosti
Mane:
u pola godine sam par puta bio glup, nije bilo kritično ponovno pokretanje
Komentar:
25. kolovoza 2020., Simferopol
Prednosti:
omjer cijene i kvalitete !!! Operativni sustav je vrlo brz. Daljinski upravljač je kompaktan. dizajn nije loš, vrlo lagan i 4K pogotovo iz vanjskog izvora. instaliranjem HDVideoboxa - zaboravite na sve žice, flash pogone, preuzimanja itd. Trebaju mu samo Wi-Fi i hrana. povezao gamepad putem Bluetootha - igrajte barem android igre barem u sega, dandy, pa čak i u PS1. Prenosnu akustiku povezao sam s karaokama putem bluetooth-a - gotove karaoke.
Mane:
nema brzog pristupa postavkama slike, cijelo vrijeme morate ići nekamo daleko (ali ova je naknada za android i minimalistički daljinski upravljač). Glasovno pretraživanje vraća odgovore nađene u svim programima, osim u pregledniku. - nezgodno.
Komentar:
u usporedbi s LG-om za 55.000 rubalja, mogu reći sljedeće. Slika na skiji je bolja, ima više postavki, 4K izgleda jasnije i ljepše, sam televizor je prikladan u pogledu upravljanja, daljinski upravljač s akcelerometrom je stvar !!! (ali posebno košta 3500, imao sam ga u kompletu). Xiaomi jednoznačno pobjeđuje u pogledu funkcionalnosti i cijene.
20. kolovoza 2020., Perm
Prednosti:
Funkcionalnost i karakteristike po cijeni (kupljeno za 21000r)
Mane:
Izvorni zvuk je užasan, srećom odmah sam ga presjekao na zvučnu traku na bt-u
Komentar:
Dobio sam ga da zamijenim 10-godišnji Samsung, televizor koristim kao zaslon za filmove i YouTube. Slika nije ništa lošija nego na 4k skiji 2018. iz susjedne sobe, ali pametno je višestruko ugodnije. Osobno mi nedostaje samo prikaz porta, inače je sve ok
23. kolovoza 2020., Nižnji Novgorod
Prednosti:
Matrica, 4K HDR, vizualno brz odgovor. AndroidTV na brodu, WiFi 5ghz. 3 (!) HDMI ulaza, konkurenti u najboljem slučaju imaju 2 ili čak 1.
Mane:
Za trenutni trošak, najbolja opcija. Mega kombajn. Šteta što ne peče lepinje. Zvuk za one dimenzije odvojene za akustiku uopće nije loš. Ostali kineski kolege imaju puno gore.
Komentar:
Nakon što su vjerno služili 11 godina LG 37LH5000 odustao (matrica je umrla), odlučili su je ne pokušati popraviti, već kupiti novu. U proračunu do 25 000 postojale su ili A marke koje su u potpunosti pokvarene u pogledu mogućnosti, ili tako zvano ime proizvedeno u Kini. Iznenada je naišao vijest o popustima na televizore od tvrtke Xiaomi. Kao rezultat toga, kupio sam ga na Beru.ru. Na veliku radost, televizor je stigao za 3 (!) Dana u Rostov na Donu, iako su čak i u poslovnici obećali od 4 do 11. Televizor je stigao uredno upakiran u mjehur (iako su mogli staviti još jedan sloj ako bili su pohlepni) i potpuno netaknuti (hvala DPD, super ste). Također me ugodno iznenadila prilika da ga uzmem na kredit putem Sberbanke, izravno „bez napuštanja blagajne“ (naručio sam ga putem Android aplikacije, sam program zahtjev je proslijedio aplikaciji Sberbank, a nakon odobrenja vratio se Beruu za 3 minute da dovršim postupak), ja stvarno ne volim nekamo odlaziti, komunicirati s predstavnicima koji iz nekog razloga misle da su pametniji od vas i da bolje znaju što vam treba. Jedino što morate negdje smjestiti Mi Box S jer sve što može radi televizor na isti način bez naprezanja.
17. kolovoza 2020., Rostov na Donu