אינטל I210-T1

סקירה קצרה
אינטל I210-T1
נבחר בדירוג
6
הדירוג הטוב ביותר כרטיסי רשת
ממשקים: PCI-E - מהירות: 1 Gbps
חזרה לדירוג
לַחֲלוֹק

קנה את Intel I210-T1

מפרט Intel I210-T1

נתוני Yandex.Market
מאפיינים כלליים
מִמְשָׁק PCI-E
קצב שידור 10/100/1000
מספר מחברי RJ-45 1
להפריע לתיאום יש
תמיכת מסגרת ג'מבו יש
TCP בודק את סכום הביקורת יש
פילוח TCP יש
תמיכה במערכת ההפעלה Windows Server 2008/7, DOS, CE 6/7, Linux RHEL 5.8 / 6.2, Linux SLES 10/11, VMware ESX / ESXi
בנוסף
לכל החיים 1095 יום.
תקופת אחריות 1095 יום.

חוות דעת מהאינטל I210-T1

נתוני Yandex.Market
דירוג: 5 מתוך 5
איבנוב.
יתרונות: יַצִיבוּת. ביצועים, מובנה QOS (נחמד מאוד לבית)
חסרונות: מחיר כיסוי ראש מבית אינטל.
תגובה: Gigabit Ethernet ביתי מספק האינטרנט. ה- realtek המובנה הישן סחט 500 מגה ביט לכל היותר, תוך שהוא טוען את ליבת המעבד בחצי. ולא יכולתי לעשות שום דבר בקשר לזה. בהזדמנות, קניתי באמזון שיבוט של צעיף זה עם אותו שבב תמורת 15 דולר. הכנסתי אותו, התקנתי את מנהל ההתקן מאתר אינטל ואני לא יודע צער. המהירות קפצה ל -800 מגה-ביט ונכנסה באופן טבעי למתג של הספק. בין מחשב למחשב נייד עם מטפחת אינטל, זה נותן יותר מ 950. העומס על האחוזים ירד. אני מרוצה. ועכשיו אין צורך לחתוך טורנטים באופן פרוגרמטי, אם אני רוצה לשחק באינטרנט או לצפות בווידאו, פיסת חומרה חכמה נותנת עדיפות לתנועה באופן אוטומטי.
30 בינואר 2017, סנט פטרסבורג
דירוג: 5 מתוך 5
מקסים פ.
יתרונות: איזשהו מוצק ואמינות. פשוט שמתי את זה בחריץ והכל עובד כמו שצריך.
חסרונות: לא נמצא
תגובה: אני לא אדון גדול בתיאור כל מיני טכנולוגיות רשת, tk. לא הרבה בנושא ולא מכיר את המונחים. השורה התחתונה היא שיש לי חומרת מחשב טובה, שקניתי לאחרונה, ומשום מה חשבתי שחומרה מודרנית פותרת את בעיות העומס הכבד על המעבד המרכזי בעת שימוש בכרטיס הרשת המובנה (שאגב, הוא גם אינטל). אבל לא, לא החלטנו, ובמשחקים לא מקוונים, עם הורדת רקע של תוכן מזרמים, פיגורים, עוויתות וביטויים אחרים שלא נוחים למשחק מופיעים. לא יכולתי לסבול את זה והחלטתי לקנות את כרטיס הרשת הזה. בחרתי בו על פי העיקרון - "מותג אמין", תמיכה ב- Windows 10, ובכן, לא המחיר הגבוה ביותר בתמחור של מותג זה. כתוצאה מהבחירות המודל הזה התגלה לי הכי מובן עבורי. כן, לא זול, כן, יכולות הכרטיס מוגזמות מבחינתי, אבל החלטתי לקחת סיכון (בגלל מיעוט הביקורות על הדגם הזה) וקניתי אותו. בחרתי בגרסה המקורית במחיר מלא וקיבלתי החלטה נכונה - אינטל לא אכזבה. עכשיו במשחקים לא מקוונים עם "טורנטים" ברקע הכל עובד טוב, שום דבר לא משתרך, המסגרות לא שוקעות וכל עבודת ה"רשת "משתלטת על ידי כרטיס הרשת, בלי לטעון את המעבד - קיבלתי את מה שרציתי. אני גם רוצה לציין תחושה מסוימת של אמינות וחוסר באגים - פשוט הכנסתי אותה לחריץ והכל עבד בלי לרקוד ולרקוד.
20 במרץ 2018, מוסקבה

מכשירי חשמל

מִשׂרָד

מכשירים