ITECH הר T3001
סקירה קצרה
נבחר בדירוג
5
הדירוג הטוב ביותר
סוגריים לטלוויזיות
לאלכסון 15-40 "- לאלכסון 42-70" - רצפה - סיבוב - תקן VESA
קנה ITECH הר T3001
מפרט ITECH הר T3001
נתוני Yandex.Market
אפשרויות | |
סוג | דְפוּפָה |
קביעת פגישה | טלוויזיית LCD |
עומס מירבי | 30 ק"ג |
מספר מדפים | 3 |
מספר דרגות חופש | 1 |
טלוויזיה אלכסונית | 32-55 אינץ ' |
תור | יש |
תקן וסה | 300x200 מ"מ, 200x200 מ"מ, 300x300 מ"מ, 400x200 מ"מ, 400x300 מ"מ, 400x400 מ"מ, 600x400 מ"מ |
מידע נוסף | סיבוב סוגר: + 15 ° ~ -15 ° |
הדעות מ- ITECH הר T3001
נתוני Yandex.Market
יתרונות:
קומפקטיות, מסוגננות
חסרונות:
אין ערוץ לחוטים
תגובה:
לְהַמלִיץ
25 בספטמבר 2019, יגוריבסק
יתרונות:
מדף יפה מאוד, פונקציונאלי ועמיד שעליו היה ממוקם כל הציוד שלי, המורכב מ: פלזמה, רמקול מרכזי (טור), מקלט סטריאו ונגן Blue-ray. הכל נראה נהדר והרמוני. בהתחלה דאגתי שהעומס מהפריטים הנ"ל יהיה גדול מדי בשבילה, אבל לא, הכל בסדר !!!!
חסרונות:
לא
תגובה:
אני ממליץ לכולם לקנות!
13 בנובמבר 2019, קורסק
יתרונות:
משתלם, קל להרכבה, סט עשיר של תושבות (למרות שעדיין הייתי צריך לקנות ברגים ארוכים לטלוויזיה כדי להבטיח הטיה אנכית קלה), פקקים על שני גלגלים לתיקון המיקום, מראה די מסוגנן.
חסרונות:
אין ערוץ כבלים, אין התאמה של הטיה של התושבת במישור האנכי, אם כי ניתן להרים בקלות שני זוגות מנקי פלסטיק באורכים שונים ממערך התושבות להתקנת הטלוויזיה עם סטייה של כ -10 מעלות.
תגובה:
גרסה מודרנית טובה לשולחן מיטה בטלוויזיה עם יכולת לנוע במהירות בחדר. הצינור חלול מבפנים עם תמוך שלוש קורות לכל אורכו, המספק נוקשות מבנית מספקת, אך יחד עם זאת מפחית משמעותית את המשקל. באופן כללי, למרות המראה הדקיק, העיצוב מתגלה כיציב למדי, המדפים האמצעיים והעליונים מוחזקים, למעשה, רק על הרווח ומארז הצינור, כך שלא העמסתי עליהם, למרות שהמדף האמצעי התאים לחלוטין לשולחן עבודה למחשב דק דק במשקל של כ -10 ק"ג. מבחינה טכנית, העיצוב מאפשר לסובב מדף אחד או שניים בכיוון ההפוך למסך על מנת ליצור משקל נגד או לפנות מקום ישירות מול הטלוויזיה, אם כי אין בכך נקודה מסוימת.
30 במרץ 2020, מוסקבה