טופון TOP-T72
סקירה קצרה
נבחר בדירוג
13
הדירוג הטוב ביותר
סוללות חיצוניות (בנק כוח)
10000 מיליאמפר / שעה ומעלה - טעינת מחשבים ניידים - לטאבלטים - עם טעינה מהירה - לאייפונים (אייפון) - לטלפונים (סמארטפונים)
קנה טופון TOP-T72
מפרט TopON TOP-T72
נתוני Yandex.Market
מאפיינים כלליים | |
קיבולת | 18000 מיליאמפר / שעה (66.60 וואט) |
טעינה סימולטנית של שני מכשירים | יש |
טעינת מחשבים ניידים | יש |
מתאם לרכב | יש |
תמיכה בטעינה מהירה | כן, Qualcomm Quick Charge 2.0 |
כְּנִיסָה | |
מַחבֵּר | מחבר עגול |
מתח | 5, 13-20V |
נוֹכְחִי | 2.1 - 3 א |
תְפוּקָה | |
מחברים | USBx2, מחבר אוניברסלי |
זרם מקסימלי ב- USB 1 | 2 א |
זרם מקסימלי ב- USB 2 | 2.1 א |
תמיכה | 12V, 16.50V, 19V, 20V, 24V |
מתאם מיקרו USB | יש |
סוֹלְלָה | |
סוג | לי-יון |
מספר מחזורי הטעינה | 500 |
בנוסף | |
מיגון קצר חשמלי | יש |
הגנת עומס יתר | יש |
הגנה מחימום יתר | יש |
מחוון טעינה | יש |
חומר גוף | פלסטי |
ממדים | 78x174x21.5 מ"מ |
מִשׁקָל | 420 גרם |
צִיוּד | כבל USB - מיקרו USB; 8 מתאמים למחשבים ניידים; מתאם לרכב |
מידע נוסף | כניסת מיקרו USB נוספת |
ביקורות על TopON TOP-T72
נתוני Yandex.Market
יתרונות:
הפונקציונליות העיקרית לא גרמה לתלונות, היא נהדרת!
חסרונות:
השטן נמצא בפרטים. זו לא עובדה שלמכשיר אחר לא יהיו חסרונות כאלה. 1. הקיבולת המוצהרת של 18 A * h (66.6 W * h) היא שקר, קיבולת הטעינה הנמדדת הייתה 13.7 A * h (50 W * h), ההחזר בעת הפעלת מחשב נייד, בהתחשב ביעילות, הוא באופן טבעי אפילו פחות ב 20-25% ... בהתאם לכך, הקונה צריך לדעת שכמות האנרגיה הכוללת כאשר הוא מופעל באמצעות מחשב נייד לא תהיה יותר מ- 40 ואט * שעה. 2. אם אתה לוקח את הסוללה באזור התצוגה, אז המארז מתכופף חזק, הוא יכול להישבר בתיק הגב. בהתחשב בכך שהמכשיר מיועד לשימוש חיצוני, הדבר אינו מקובל. 3. בעת טעינת סוללה זו דרך יציאה עגולה, המתח בשני ה- USB = 5.75 V, שאינו תואם את מפרט ה- USB ובאופן כללי עלול לגרום לפגיעה בהתקנים המחוברים. ראוי לציין כי ההוראה באותיות קטנות אוסרת טעינה ושחרור אנרגיה בו זמנית, אך מעטים האנשים שיקראו זאת. 4. כשלעצמו, היעדר אפשרות הטעינה מהמכשיר בזמן טעינה הוא חיסרון, שכן תוך כדי נסיעה צריך לקחת גם טעינה עם פלט USB. 5. אין מתאמים כלולים עם טעינת מחשב נייד ליציאת הסוללה העגולה. מה צריך לעשות אדם שלא מוכן להלחין משהו כדי להטעין את האשור שלו? קנו ספק כוח נוסף של 19 וולט או טעינו חצי יום באמצעות USB. 6. הפלסטיק (כבוי!) של המכשיר מסריח מאוד חזק, כשנכנסים לחדר בו הוא מונח הוא פוגע באף. אולי זה יימוג עם הזמן ... 7. אין שירות תמיכה לשאלות שנשאלות בדוא"ל. דואר, אחרי שבוע אין תשובה.
תגובה:
13 באפריל 2018, מוסקבה
יתרונות:
קיבולת, זמינות תצוגה, מגוון רחב של מתח יציאה למחשבים ניידים. ניתן להכניס לכיס ז'קט בגודל כף היד. ניסיתי את זה על 3 מחשבים ניידים (DELL Samsung Asus) - הכל התברר טעון מהסוללה! -מעולה! מתחבר בצורה מושלמת עם סוללות חיצוניות אחרות, ומפיץ ומקבל טעינה בחבטה.
חסרונות:
כאמור, הטלפון הנייד גובה 2.5 וואט מיציאת USB1, ולא 5 כמו בטעינה רגילה. המינוס השני הוא היעדר מטען בערכה, כמו מחשב נייד, צריך לחפש טעינה בעצמך, הסוללה מופעלת לאורך זמן מכניסת ה- USB המיקרו. מחשב נייד של Dell ovsky טעון רק כשהוא מופעל (אם כי יתכן שכל העניין נמצא בליכוקס על המחשב הנייד, אני לא יודע), האחורים שבדקתי בכל המדינות טעונים). לא מתאם אחד שנכלל בערכה לא הגיע למחשב הנייד של Dell, כתוצאה מכך, אתה יכול לטעון אותו מהסוללה, אך לא ניתן היה לטעון את הסוללה עצמה מהחשמל באמצעות מטען "מקורי" של Dell.
תגובה:
ההופעות מצוינות בדרך כלל, היא טוענת גם טלפונים ובעיקר מחשבים ניידים שבגינם נקנתה הסוללה בפועל. החסרונות הנ"ל הם זוטות למדי.
4 בנובמבר 2017, מוסקבה
יתרונות:
איכות מכשירי הטעינה, ומכשירים שונים במדויק
חסרונות:
עד שמצאתי אותו, הגודל לא נועד לכיס, אבל הוא טוען גם מחשב נייד וגם טאבלט בבת אחת, מה שמפצה על הכל)
תגובה:
הפכתי רק למושיע שלי! קניתי את זה לפני הנסיעה, ויש לי שלושה כאלה בשבוע, ובכלל לא התחרטתי. הקופסה הקטנה הזו טוענת באופן מושלם שני טלפונים בו זמנית, מחשב נייד או טאבלט, ובכן, בקיצור, יש מספיק טעינה לכל הגאדג'טים שלי ואני לא חווה בהלה נצחית בחיפוש אחר שקעים) אני ממליץ לכל מי שאוהב להיות ב לגעת ואוהב לטייל !!!
19 בפברואר 2018, מוסקבה
יתרונות:
קיבולת גדולה באמת, מחשב נייד טעינה מהיר מאוד, מראה מגניב
חסרונות:
לא מצאתי
תגובה:
5 באוקטובר 2017, מוסקבה
יתרונות:
רב תכליתי, עם תצוגה, עמיד, ניתן לטעון ישירות ברכב.
חסרונות:
לא נכנס לתיק נשים קטן, די כבד לילדה
תגובה:
די הרבה זמן בחרתי מטען נייד לעצמי. אני משתמש בשני טלפונים בעבודתי, מחשב נייד, מצלמה, ובנוסף אני כל הזמן בדרכים. המודל הזה עוזר לי ולעמיתי מאוד! יש את כל התקעים, אתה יכול להטעין את המחשב הנייד באמצעות הטלפון שלך, ומה הכי מגניב, יש טעינה של מצית! אני ממליץ בחום על פ.ס. אם יש לך ילדים, קח את השחור. קניתי לבן וביום הראשון הילד הכין קליה-מליה עם טוש, עכשיו זה לא מתחכך :) + שמטתי אותו, אבל הגוף אפילו לא נסדק. הכל טוב ומחשבים ניידים טעונים!
5 באוקטובר 2017, מוסקבה
יתרונות:
מושלם מחייב תשלום, טוען את המחשב הנייד והטלפון בו זמנית כמה פעמים הכל נאה
חסרונות:
כמובן, אינך יכול להכניס אותו לקורמן, אך זה מפוצה על ידי נפח המטען.
תגובה:
5 באוקטובר 2017, מוסקבה
יתרונות:
טוען כל מכשיר במהירות רבה.
חסרונות:
לא
תגובה:
אני מאוד אוהב את המודל הזה. החיוב נמשך זמן רב. דבר נהדר. אני מציע !!!
3 במרץ 2018, מוסקבה
יתרונות:
תצוגה אינפורמטיבית, מערכת טעינה מהירה באחת היציאות, אפשרות לטעון שלושה גאדג'טים בבת אחת, מראה, איכות בנייה
תגובה:
5 באוקטובר 2017
יתרונות:
עוצמה, טוענת מספר גאדג'טים בו זמנית. בעל פונקציית טעינה מהירה. אתה יכול להטעין את ה- ultrabook שלך.
חסרונות:
אין כבל מסוג C.
תגובה:
גאדג'ט טוב, קניתי את עצמי ואת חברתי במתנה.
6 באוקטובר 2017, מוסקבה
יתרונות:
קיבולת הוגנת, יעילות גבוהה, תמיכה בטעינה מהירה, טעינת כל גאדג'טים, כולל מחשבים ניידים ואפילו (!) מכונית, איכות בנייה, מט.
חסרונות:
הגודל מיועד רק לתיק, אך לטובת יכולת כזו אתה צריך להשלים עם זה.
תגובה:
לא ציפיתי כי בתקופתנו ישנם יצרנים שאינם מעריכים יתר על המידה את יכולתם הפומבית של פחיות. כבוד ליושר ואיכות עקבית. כבר האישום השני מטופון ובפעם השנייה לא נכשל. אני ממליץ בחום לרכוש.
24 בינואר 2018, מוסקבה