Xiaomi Mi TV 4S 43 T2
סקירה קצרהקנה את Xiaomi Mi TV 4S 43 T2
מאפיינים Xiaomi Mi TV 4S 43 T2
נתוני Yandex.Market
מאפיינים עיקריים | |
סוג | טלוויזיית LCD |
אֲלַכסוֹנִי | 42.5 "(108 ס"מ) |
פורמט מסך | 16:9 |
פתרון הבעיה | 3840x2160 |
רזולוציית HD | 4K UHD, HDR |
תאורת LED אחורית (LED) | יש |
צליל סטריאו | יש |
קצב רענון המסך | 60 הרץ |
טלויזיה חכמה | יש |
פלטפורמת טלוויזיה חכמה | דְמוּי אָדָם |
שנת מודל | 2019 |
תְמוּנָה | |
בְּהִירוּת | 220 cd / m2 |
בניגוד | 1000:1 |
זווית ראייה | 178° |
זמן תגובה של פיקסל | 8 אלפיות השנייה |
סריקה מתקדמת | יש |
קליטת אות | |
תמיכה ב- DVB-T | DVB-T MPEG4 |
תמיכה ב- DVB-T2 | יש |
תמיכה ב- DVB-C | DVB-C MPEG4 |
נשמע | |
כוח קול | 16 ואט (2x8 ואט) |
מערכת אקוסטית | שני דוברים |
קול היקפי | יש |
מפענחי שמע | דולבי דיגיטל, DTS |
מולטימדיה | |
פורמטים נתמכים | MPEG4, HEVC (H.265), JPEG |
ממשקים | |
תשומות | AV, HDMI x3, USB, Ethernet (RJ-45), Bluetooth, Wi-Fi 802.11ac |
תפוקות | אופטי |
מחברים קדמיים / צדיים | HDMI, USB |
גרסת ממשק HDMI | HDMI 2.0 |
תמיכה ב- CI | כן, חריץ אחד, תמיכה ב- CI + |
פונקציות | |
תמיכה בקולנוע אמיתי 24p | יש |
RAM | 2 ג'יגה בייט |
זיכרון מובנה | 8 ג'יגה-בתים |
בנוסף | |
ניתן להרכבה על הקיר | יש |
תקן הר VESA | 300 × 300 מ"מ |
מידות עם מעמד (BxHxD) | 963x613x233 מ"מ |
מידות ללא מעמד (WxHxD) | 963x559x33 מ"מ |
מידע נוסף | תפריט רוסיפיי |
חוות דעת מ- Xiaomi Mi TV 4S 43 T2
נתוני Yandex.Market
יתרונות:
תמונה בהירה, חיבור קל. Android TV 9 הוא טאבלט נהדר! סרטוני 4K ב- Youtube מתנהלים במפץ! דבר אינטלקטואלי אליו אתה צריך לשים קצת מוח.
חסרונות:
במצב SMART, אין דרך להתאים את התמונה. הכל תקין במצב טלוויזיה. אין מספיק כפתור "תפריט" להגדרות טלוויזיה דינמיות. אין מניעה לכינוי עבור 24 פריימים, בגלל זה, הקפאות עלולות להתרחש בסצינות דינמיות.
תגובה:
פריזי אור בסצינות דינמיות לא הורגים את הרושם הכללי של מכשיר זה. התקן את האמולטור של נינטנדו 64, חבר מחשב משחק - והלך! העיקר, כמו בכל מכשיר אנדרואיד, הוא לא להגזים עם התקנת תוכניות. ויש מה להתקין!
11 באוגוסט 2020, קלינינגרד
יתרונות:
מכשיר טלוויזיה נהדר עבור הכסף שלך
חסרונות:
הם לא
תגובה:
אני מייעץ לכולם
10 בספטמבר 2020, ז'וקובסקי
יתרונות:
למחיר זה. אנדרואיד חכם מושלם. אין פיגור, קופא וכו '. קיר השני של מערכת ההפעלה עובד גם כן בסדר.
חסרונות:
על רקע שחור לחלוטין נראית צפיפות נמוכה של נוריות תאורה אחורית, שאינה ניכרת בעת צפייה בסרטון וכו '. במצב אנדרואיד OS, אי אפשר להיכנס לסרטון, לסאונד וכו '. עם זאת, כאשר משתמשים במעטפת הקיר השנייה, יש הזדמנות כזו!
תגובה:
איכות מחיר. טלוויזיה סופר חכמה!
25 בספטמבר 2020, סימפרופול
יתרונות:
תמונה נחמדה Chromecast שימושי
חסרונות:
הצליל לא איכותי במיוחד. באופן אידיאלי, קנו מערכת סאונד, אך עבור הנבחרים, דוברי הילידים יעשו זאת. אין קיר הרכבה כלול - עליך לקנות אותו בנפרד.
תגובה:
היה חשוב לי שניתן יהיה לשדר את התמונה מהמחשב הנייד לטלוויזיה ללא חוטים. במשך כמה ימים ארגנתי ריקודים עם טמבורין, בניסיון לפתוח את Miracast ו- DiWi בטלוויזיה.אז, למי שדומה לי - במיכל: טלוויזיה באנדרואיד ותומכת ב- Chromecast. הָהֵן. כל שעליך לעשות הוא ללחוץ על כפתור השידור בדפדפן Chrome במחשב הנייד שלך - וואלה! אך יש לציין כי מהירות ה- Wi-Fi חייבת להיות הגונה, אחרת התמסורת מאטה.
25 בספטמבר 2020, יקטרינבורג
יתרונות:
ערך מול הזדמנות
חסרונות:
תוך חצי שנה הייתי טיפש כמה פעמים, זה לא היה קריטי לאתחל מחדש
תגובה:
25 באוגוסט 2020, סימפרופול
יתרונות:
יחס מחיר-איכות !!! מערכת ההפעלה מהירה מאוד. השלט רחוק קומפקטי. העיצוב לא רע, קל מאוד ו -4 K במיוחד ממקור חיצוני. בהתקנת HDVideobox - אתה שוכח מכל החוטים, כונני הבזק, ההורדות וכו '. הוא זקוק רק לאינטרנט אלחוטי ואוכל. חיבר לוח משחקים באמצעות Bluetooth - שחקו לפחות משחקי אנדרואיד לפחות בסגא, דנדי ואפילו PS1. חיברתי אקוסטיקה ניידת עם קריוקי באמצעות Bluetooth - קריוקי מוכן.
חסרונות:
אין גישה מהירה להגדרות התמונה, אתה צריך ללכת למקום רחוק כל הזמן (אבל תשלום זה הוא עבור אנדרואיד ושלט רחוק מינימליסטי). חיפוש קולי מחזיר תשובות שנמצאו בכל היישומים למעט הדפדפן. - לא נוח.
תגובה:
בהשוואה ל- LG תמורת 55,000 רובל, אני יכול לומר את הדברים הבאים. תמונת הסקי טובה יותר, יש יותר הגדרות, 4K נראית ברורה ויפה יותר, הטלוויזיה עצמה נוחה מבחינת השליטה, השלט עם מד התאוצה הוא דבר !!! (אבל זה עולה בנפרד 3500, היה לי בערכה). Xiaomi זוכה מבחינת פונקציונליות ומחיר באופן חד משמעי.
20 באוגוסט 2020, פרם
יתרונות:
פונקציונליות ומאפיינים בעלותו (נקנה תמורת 21000r)
חסרונות:
הצליל המקורי הוא נורא, למרבה המזל מיד חתכתי אותו לסאונד בבה
תגובה:
קיבלתי את זה כדי להחליף סמסונג בת 10, אני משתמש בטלוויזיה כמסך לסרטים וליוטיוב. התמונה לא גרועה יותר מאשר על סקי 4k בשנת 2018 מהחדר הסמוך, אבל החכם נעים פי כמה. באופן אישי, אני מתגעגע רק לתצוגת הנמל, אחרת הכל בסדר
23 באוגוסט 2020, ניז'ני נובגורוד
יתרונות:
מטריקס, 4K HDR, תגובה מהירה ויזואלית. AndroidTV על הסיפון, WiFi 5ghz. 3 (!) כניסות HDMI, למתחרים יש 2 או אפילו 1 במקרה הטוב.
חסרונות:
בעלות הנוכחית, האפשרות הטובה ביותר. קציר מגה. חבל שהוא לא אופה לחמניות. הצליל לאותם ממדים שהוקצו לאקוסטיקה לא רע בכלל. לשאר העמיתים הסיניים זה הרבה יותר גרוע.
תגובה:
לאחר ששירתו בנאמנות 11 שנים LG 37LH5000 ויתרה (המטריצה נפטרה), הם החליטו לא לנסות לתקן אותה, אלא לקנות חדש. בתקציב של עד 25,000 היו או מותגי A רקובים לחלוטין מבחינת היכולות, או שם כביכול שיוצר בסין. פתאום נתקל בחדשות על הנחות בטלוויזיות מ- Xiaomi. כתוצאה מכך קניתי אותו ב- Beru.ru. לשמחה גדולה, הטלוויזיה הגיעה בשלושה (!) ימים לרוסטוב און דון, אם כי אפילו בחנות החברה הם הבטיחו מ -4 עד 11. הטלוויזיה הגיעה ארוזה בקפידה בבועה (למרות שהם היו חמדנים ויכלו לשים עוד שכבה) ושלם לחלוטין (תודה DPD, אתה נהדר). הופתעתי לטובה גם מההזדמנות להוציא אותו באשראי דרך סברבנק, ישירות "מבלי לעזוב את הקופה" (הזמנתי אותה דרך אפליקציית אנדרואיד, התוכנית עצמה העבירה את הבקשה לאפליקציית סברבנק, ולאחר האישור היא חזרה לברו תוך 3 דקות כדי להשלים את ההליך), אני באמת לא אוהב ללכת לאנשהו, לתקשר עם נציגים שמשום מה חושבים שהם חכמים ממך ויודעים טוב יותר מה אתה צריך. הדבר היחיד הוא שאתה צריך לשים את ה- Mi Box S איפשהו, כי כל מה שהוא יכול עושה את הטלוויזיה באותה צורה מבלי להתאמץ.
17 באוגוסט 2020, רוסטוב און דון