„Intel I210-T1“
Trumpa apžvalga
Pasirinkta reitinge
6
Geriausias įvertinimas
tinklo kortelės
Sąsajos: PCI-E - greitis: 1 Gbps
Pirkite „Intel I210-T1“
„Intel I210-T1“ specifikacijos
„Yandex.Market“ duomenys
Bendrosios charakteristikos | |
Sąsaja | PCI-E |
Sparta | 10/100/1000 |
RJ-45 jungčių skaičius | 1 |
Nutraukti koordinavimą | yra |
„Jumbo Frame“ palaikymas | yra |
TCP kontrolinė suma iškraunama | yra |
TCP segmentavimas | yra |
OS palaikymas | „Windows Server 2008/7“, DOS, CE 6/7, „Linux RHEL 5.8 / 6.2“, „Linux SLES 10/11“, „VMware ESX / ESXi“ |
Papildomai | |
Gyvenimas | 1095 dienos. |
Garantijos laikotarpis | 1095 dienos. |
„Intel I210-T1“ nuomonės
„Yandex.Market“ duomenys
Privalumai:
Stabilumas. Našumas, įmontuota QOS (labai malonu namams)
Trūkumai:
„Intel“ skaros kaina.
Komentaras:
Namų gigabitų Ethernet iš IPT. Senas įmontuotas „Realtek“ išspaudė ne daugiau kaip 500 megabitų, tuo tarpu CPU šerdį pakraudamas perpus. Ir aš nieko negalėjau padaryti. Ta proga „Amazon“ nusipirkau šio šaliko kloną su ta pačia mikroschema už 15 USD. Aš įdėjau jį, įdiegiau tvarkyklę iš „Intel“ svetainės ir nežinau sielvarto. Greitis šoktelėjo iki 800 megabitų ir natūraliai pateko į teikėjo jungiklį. Tarp kompiuterio ir nešiojamojo kompiuterio su „Intel“ nosine jis suteikia daugiau nei 950. Procentų apkrova sumažėjo. As esu patenkintas. Ir dabar nereikia programiškai mažinti torrentų, jei noriu žaisti internete ar žiūrėti vaizdo įrašą, išmanioji aparatinė įranga automatiškai teikia pirmenybę srautui.
2017 m. Sausio 30 d., Sankt Peterburgas
Privalumai:
Kažkoks tvirtumas ir patikimumas. Aš tiesiog įdėjau jį į lizdą ir viskas veikia taip, kaip turėtų.
Trūkumai:
Nerastas
Komentaras:
Aš nesu puikus meistras, apibūdinantis visas tinklo technologijas, tk. temoje nedaug ir nežinau terminų. Išvada yra ta, kad turiu gerą kompiuterinę aparatinę įrangą, kurią neseniai įsigijau, ir kažkodėl maniau, kad šiuolaikinė aparatūra išsprendė didelio centrinio procesoriaus apkrovos klausimus naudojant įmontuotą tinklo plokštę (beje, taip pat yra „Intel“). Bet ne, mes nenusprendėme ir žaidimuose neprisijungus, kai fone parsisiunčiamas turinys iš torrentų, atsilikimai, trūkčiojimai ir kitos žaidimui nepatogios apraiškos. Negalėjau to pakęsti ir nusprendžiau nusipirkti šią tinklo plokštę. Pasirinkau pagal principą - „patikimas prekės ženklas“, palaikymas „Windows 10“, na, ne aukščiausia kaina šio prekės ženklo kainodaros ribose. Dėl rinkimų šis modelis man pasirodė suprantamiausias. Taip, nepigu, taip, kortelės galimybės man yra per didelės, tačiau nusprendžiau pasinaudoti proga (dėl nedaug atsiliepimų apie šį modelį) ir nusipirkau. Pasirinkau originalią versiją už visą kainą ir priėmiau teisingą sprendimą - „Intel“ nenuvylė. Dabar žaidimuose neprisijungus su fono „torrentais“ viskas veikia gerai, niekas neatsilieka, kadrai nesileidžia, o visą „tinklo“ darbą perima tinklo plokštė, neįkraudama procesoriaus - gavau tai, ko norėjau. Taip pat noriu atkreipti dėmesį į tam tikrą patikimumo ir be klaidų jausmą - tiesiog įkišau jį į lizdą ir viskas veikė nešokant ir nešokant.
2018 m. Kovo 20 d., Maskva