TOPON TOP-T72

Trumpa apžvalga
TOPON TOP-T72
Pasirinkta reitinge
13
Geriausias įvertinimas išorinės baterijos (maitinimo bankas)
10000 mAh ir daugiau - nešiojamųjų kompiuterių įkrovimas - planšetiniams kompiuteriams - su greitu įkrovimu - „iPhone“ („iPhone“) - telefonams (išmaniesiems telefonams)
Grįžti į įvertinimą
Dalintis

Pirkite „TopON TOP-T72“

„TopON TOP-T72“ specifikacijos

„Yandex.Market“ duomenys
Bendrosios charakteristikos
Talpa 18000 mAh (66,60 Wh)
Vienu metu įkraunami du prietaisai yra
Įkraunami nešiojamieji kompiuteriai yra
Automobilio adapteris yra
Greito įkrovimo palaikymas taip, „Qualcomm Quick Charge 2.0“
įėjimas
Jungtis apvali jungtis
Įtampa 5, 13-20V
Dabartinis 2,1 - 3 A
Rezultatas
Jungtys USBx2, universali jungtis
Didžiausia srovė USB 1 2 A
Didžiausia USB 2 srovė 2.1 A
Parama 12 V, 16,50 V, 19 V, 20 V, 24 V
Mikro USB adapteris yra
Baterija
Tipas Li-Ion
Įkrovimo ciklų skaičius 500
Papildomai
Apsauga nuo trumpojo jungimo yra
Apsauga nuo perkrovos yra
apsauga nuo perkaitimo yra
Įkrovimo indikatorius yra
Kūno medžiaga plastmasinis
Matmenys 78x174x21,5 mm
Svoris 420 g
Įranga USB laidas - mikro USB; 8 nešiojamųjų kompiuterių adapteriai; automobilio adapteris
Papildoma informacija papildoma „micro USB“ įvestis

Atsiliepimai apie TOPON TOP-T72

„Yandex.Market“ duomenys
Įvertinimas: 4 iš 5
Privalumai: Pagrindinis funkcionalumas nesukėlė jokių nusiskundimų, tai puiku!
Trūkumai: Velnias yra detalėse. Tai nėra faktas, kad kitame įrenginyje nebus tokių trūkumų. 1. Deklaruota 18 A * h (66,6 W * h) galia yra melas, išmatuota įkrovimo galia buvo 13,7 A * h (50 W * h), grąža, maitinant nešiojamąjį kompiuterį, atsižvelgiant į efektyvumą, natūraliai yra dar mažiau 20–25% ... Atitinkamai pirkėjas turėtų žinoti, kad bendras nešiojamo kompiuterio energijos kiekis bus ne didesnis kaip 40 W * h. 2. Jei akumuliatorių imsite ekrano srityje, dėklas stipriai sulenks, kuprinėje jis gali sulūžti. Atsižvelgiant į tai, kad prietaisas skirtas naudoti lauke, tai yra nepriimtina. 3. Kraunant šią bateriją per apvalųjį prievadą, abiejų USB įtampų įtampa = 5,75 V, kuri neatitinka USB specifikacijos ir apskritai gali sugadinti prijungtus įrenginius. Verta paminėti, kad instrukcija smulkiu šriftu draudžia vienu metu įkrauti ir išleisti energiją, tačiau mažai kas tai skaitys. 4. Pats savaime trūksta galimybės įkrauti iš įrenginio, kol jis kraunasi, yra trūkumas, nes keliaudami taip pat turite imti įkrovimą naudodami USB išvestį. 5. Prie nešiojamojo kompiuterio įkrovimo į apvalų akumuliatoriaus prievadą nėra adapterių. Ką turėtų daryti žmogus, kuris nėra pasirengęs ko nors lituoti, norėdamas įkrauti buką? Pirkite kitą 19 V maitinimo šaltinį arba pusę dienos įkraukite per USB. 6. Prietaiso plastikas (išjungtas!) Labai smirdi, kai įėjęs į kambarį, kuriame jis guli, jis atsitrenkia į nosį. Galbūt laikui bėgant jis išnyks ... 7. Nėra palaikymo tarnybos, jei norite atsakyti į klausimus el. paštu, po savaitės atsakymo nėra.
Komentaras:
2018 m. Balandžio 13 d., Maskva
Įvertinimas: 5 iš 5
Privalumai: Talpa, ekrano prieinamumas, platus nešiojamųjų kompiuterių išėjimo įtampų diapazonas. Galima įdėti į tokio dydžio delno kišenę kaip delnas. Išbandžiau ant 3 nešiojamųjų kompiuterių (DELL Samsung Asus) - viskas pasirodė įkrauta iš akumuliatoriaus! -Puiku! Puikiai jungiasi su kitomis išorinėmis baterijomis - paskirsto ir priima įkrovą su trenksmu.
Trūkumai: Kaip jau minėta, mobilusis telefonas iš USB1 prievado krauna 2,5 vato, o ne 5, kaip įprasto įkrovimo metu. Antras minusas - įkroviklio trūkumas rinkinyje, kaip ir nešiojamame kompiuteryje, tenka ieškoti patiems, akumuliatorius ilgą laiką maitinamas iš „micro USB“ įvesties. „Dell ovsky“ nešiojamas kompiuteris įkraunamas tik jį įjungus (nors gali būti, kad visa tai yra nešiojamojo kompiuterio „Likux“, aš nežinau), visose valstybėse išbandyti atsilikę asmenys yra įkrauti). Į „Dell“ nešiojamąjį kompiuterį nepateko nė vienas adapteris, kuris buvo komplekte, todėl jį galite įkrauti iš akumuliatoriaus, tačiau negalėjote įkrauti akumuliatoriaus iš tinklo, esant „vietiniam“ „Dell“ įkrovikliui.
Komentaras: Įspūdžiai paprastai yra puikūs, jis įkrauna abu telefonus ir, svarbiausia, nešiojamus kompiuterius, už kuriuos iš tikrųjų buvo pirkta baterija. Minėti trūkumai yra gana smulkmenos.
2017 m. Lapkričio 4 d., Maskva
Jekaterina Petrova
Privalumai: Įkrovimo prietaisų kokybė ir tiksliai skirtingi įrenginiai
Trūkumai: Kol neradau, dydis nėra skirtas kišenei, tačiau jis vienu metu krauna ir nešiojamąjį kompiuterį, ir planšetinį kompiuterį, kuris viską kompensuoja)
Komentaras: Tapo tik mano gelbėtoju! Aš nusipirkau prieš kelionę, o aš turiu tris iš jų per savaitę ir visiškai nesigailėjau. Ši maža dėžutė puikiai įkrauna du telefonus vienu metu, nešiojamąjį kompiuterį ar planšetinį kompiuterį. Na, trumpai tariant, pakanka visų mano prietaisų įkrovimo ir aš nepatiriu amžinos panikos ieškodamas prekybos vietų.) Aš patariu visiems, kurie mėgsta būti liesti ir mėgsta keliauti !!!
2018 m. Vasario 19 d., Maskva
Ilja Ilja
Privalumai: Tikrai didelės talpos, labai greitai įkraunamas nešiojamas kompiuteris, kieta išvaizda
Trūkumai: Nerado
Komentaras:
2017 m. Spalio 5 d., Maskva
Privalumai: Daugiafunkcinį, su ekranu, patvarų, galima įkrauti tiesiai į automobilį.
Trūkumai: Netelpa į mažą moterišką krepšį, gana sunkus mergaitei
Komentaras: Gana ilgai pasirinkau nešiojamą įkroviklį sau. Savo darbe naudoju du telefonus, nešiojamąjį kompiuterį, fotoaparatą, be to, nuolat einu kelyje. Šis modelis man ir mano kolegoms labai padeda! Yra visi maitinimo kištukai, galite įkrauti nešiojamąjį kompiuterį savo telefonu ir, kas yra šauniausia, yra cigarečių žiebtuvėlis! Aš labai rekomenduoju P.S. Jei turite vaikų, paimkite juodą. Nusipirkau baltą, o vaikas pačią pirmą dieną pagamino kalya-malya su žymekliu, dabar jis nenutrina :) + numečiau, bet kūnas net nesutrūko. Visi geri ir įkrauti nešiojamieji kompiuteriai!
stif.valter
Privalumai: Puikiai išlaiko įkrovimą, tuo pačiu metu įkrauna nešiojamąjį kompiuterį ir telefoną, kelis kartus viskas puiku
Trūkumai: Žinoma, jo negalima įdėti į kormaną, tačiau tai kompensuoja įkrovos tūris.
Komentaras:
Anastasija Klimova
Privalumai: Bet kurį įrenginį įkrauna labai greitai.
Trūkumai: ne
Komentaras: Man labai patinka šis modelis. Įkrovimas trunka ilgą laiką. Puikus dalykas. As patariu !!!
2018 m. Kovo 3 d., Maskva
dima vaikinas
Privalumai: Informatyvus ekranas, greito įkrovimo sistema vienoje išvesties, galimybė įkrauti tris įtaisus vienu metu, išvaizda, konstrukcijos kokybė
Komentaras:
2017 m. Spalio 5 d
Privalumai: Galingas, vienu metu įkrauna kelias įtaisus. Turi greito įkrovimo funkciją. Galite įkrauti savo ultrabook'ą.
Trūkumai: Nėra C tipo laido.
Komentaras: Gera programėlė, nusipirkau sau ir savo draugui dovanų.
2017 m. Spalio 6 d., Maskva
Fomičevas Aleksejus
Privalumai: Sąžininga talpa, didelis efektyvumas, greito įkrovimo palaikymas, bet kokių įtaisų, įskaitant nešiojamuosius kompiuterius ir net (!) Automobilį, įkrovimas, kokybiška, matinė danga.
Trūkumai: Dydis skirtas tik krepšiui, tačiau dėl tokios talpos turite jį pakęsti.
Komentaras: Nesitikėjau, kad mūsų laikais yra gamintojų, kurie nepervertina vardinės skardinių talpos. Pagarba sąžiningumui ir pastoviai kokybei. Nepavyko jau antrasis „TopON“ įkrovimas ir antrasis kartas. Aš labai rekomenduoju įsigyti.
2018 m. Sausio 24 d., Maskva

Elektronika

Biuras

Prietaisai