„Xiaomi Mi TV 4S 43 T2“

Trumpa apžvalga
„Xiaomi Mi TV 4S 43 T2“
Pasirinkta reitinge
5
Geriausias įvertinimas „Xiaomi“ televizoriai
Išmanusis televizorius - įstrižainė: 43 coliai
Grįžti į įvertinimą
Dalintis

Pirkite „Xiaomi Mi TV 4S 43 T2“

Charakteristikos „Xiaomi Mi TV 4S 43 T2“

„Yandex.Market“ duomenys
Pagrindinės charakteristikos
Tipas LCD televizorius
Įstrižai 42,5 "(108 cm)
Ekrano formatas 16:9
Rezoliucija 3840x2160
HD raiška 4K UHD, HDR
LED (LED) apšvietimas yra
Stereo garsas yra
Ekrano atnaujinimo dažnis 60 Hz
Išmanusis televizorius yra
„Smart TV“ platforma „Android“
Modelio metai 2019
Paveikslėlis
Ryškumas 220 cd / m2
Kontrastas 1000:1
Žiūrėjimo kampas 178°
Pikselių atsako laikas 8 ms
Progresyvus nuskaitymas yra
Signalo priėmimas
DVB-T palaikymas DVB-T MPEG4
DVB-T2 palaikymas yra
DVB-C palaikymas DVB-C MPEG4
Garsas
Garso galia 16 W (2x8 W)
Akustinė sistema du garsiakalbiai
Erdvinis garsas yra
Garso dekoderiai „Dolby Digital“, DTS
Daugialypė terpė
Palaikomi formatai MPEG4, HEVC (H.265), JPEG
Sąsajos
Įvestys AV, HDMI x3, USB, Ethernet (RJ-45), „Bluetooth“, „Wi-Fi 802.11ac“
Rezultatai optika
Priekinės / šoninės jungtys HDMI, USB
HDMI sąsajos versija HDMI 2.0
KI palaikymas taip, vienas lizdas, CI + palaikymas
Funkcijos
„24p“ „True Cinema“ palaikymas yra
RAM 2 GB
Integruota atmintis 8 GB
Papildomai
Montuojamas ant sienos yra
VESA tvirtinimo standartas 300 × 300 mm
Matmenys su stovu (plotis x aukštis x gylis) 963x613x233 mm
Matmenys be stovo (plotis x aukštis x gylis) 963x559x33 mm
Papildoma informacija Rusifikuotas meniu

„Xiaomi Mi TV 4S 43 T2“ nuomonės

„Yandex.Market“ duomenys
Įvertinimas: 5 iš 5
Dmitrijus Koshevetsas
Privalumai: Ryškus vaizdas, lengvas ryšys. „Android TV 9“ yra puiki planšetė! 4K vaizdo įrašai „Youtube“ eina su kaupu! Intelektualus dalykas, į kurį reikia įdėti šiek tiek smegenų.
Trūkumai: SMART režimu paveikslėlio reguliuoti negalima. TV režimu viskas yra normalu. Dinaminiams TV nustatymams nepakanka mygtuko „Meniu“. 24 kadrams nėra anti-alias, todėl dinaminėse scenose gali užstrigti.
Komentaras: Šviesūs frizai dinamiškose scenose neužmuša bendro šio prietaiso įspūdžio. Įdiekite „Nintendo 64“ emuliatorių, prijunkite žaidimų pultą - ir eikite! Svarbiausia, kaip ir bet kuriame „Android“ įrenginyje, nepersistengti diegiant programas. Ir yra ką įdiegti!
2020 m. Rugpjūčio 11 d., Kaliningradas
Vladis
Privalumai: puikus televizorius už jūsų pinigus
Trūkumai: jie nėra
Komentaras: Aš patariu visiems
2020 m. Rugsėjo 10 d., Žukovskis
Rapanas R.
Privalumai: Už šią kainą viršuje. Išmanusis „Android“ yra tobulas. Jokių vėlavimų, užšalimų ir pan. 2-oji OS pacth siena taip pat veikia gerai.
Trūkumai: Visiškai juodame fone matomas nedidelis apšvietimo šviesos diodų tankis, kuris nepastebimas žiūrint vaizdo įrašą ir pan. „Android OS“ režimu neįmanoma patekti į vaizdo įrašą, garsą ir pan. Tačiau, naudojant antrąjį patchwall apvalkalą, yra tokia galimybė!
Komentaras: Kainos kokybė. Super išmanioji televizija!
2020 m. Rugsėjo 25 d., Simferopolis
Įvertinimas: 4 iš 5
Kotryna
Privalumai: Geras vaizdas „Handy Chromecast“
Trūkumai: Garsas nėra labai geros kokybės. Idealiu atveju įsigykite garso sistemą, tačiau išrankiems tai padarys gimtoji kalba. Komplekte nėra sieninių laikiklių - juos reikia įsigyti atskirai.
Komentaras: Man buvo svarbu, kad vaizdą iš nešiojamojo kompiuterio į televizorių buvo galima transliuoti be laidų. Porą dienų rengiau šokius su tamburinu, bandydamas per televizorių atidaryti „Miracast“ ir „DiWi“.Taigi, tiems, kurie yra tokie kaip aš, - talpykloje: televizorius „Android“ ir palaiko „Chromecast“. Tie. viskas, ką jums reikia padaryti, tai spustelėti mygtuką „Broadcast“ „Chrome“ naršyklėje nešiojamame kompiuteryje - ir voila! Tačiau reikia pažymėti, kad „Wi-Fi“ greitis turi būti tinkamas, kitaip perdavimas sulėtėja.
2020 m. Rugsėjo 25 d., Jekaterinburgas
Dmitrijus P.
Privalumai: vertė prieš galimybę
Trūkumai: per pusmetį porą kartų buvau kvailas, iš naujo paleisti nebuvo kritiška
Komentaras:
2020 m. Rugpjūčio 25 d., Simferopolis
Įvertinimas: 4 iš 5
maistas c.
Privalumai: kainos ir kokybės santykis !!! Operacinė sistema yra labai greita. Nuotolinio valdymo pultas yra kompaktiškas. dizainas nėra blogas, labai lengvas ir 4K, ypač iš išorinio šaltinio. įdiegdami „HDVideobox“ - pamirštate visus kabelius, „flash“ diskus, atsisiuntimus ir kt. Jam reikia tik belaidžio interneto ir maisto. prijungęs žaidimų pultą per „Bluetooth“ - žaisk bent „Android“ žaidimus bent „sega“, „dandy“ ir netgi „PS1“. Aš nešiojamą akustiką sujungiau su karaoke per „Bluetooth“ - jau paruoštą karaokę.
Trūkumai: nėra greito priėjimo prie vaizdo nustatymų, visą laiką reikia eiti kažkur toli (bet šis mokestis yra skirtas „Android“ ir minimalistiniam nuotolinio valdymo pultui). Paieška balsu pateikia atsakymus, rastus visose programose, išskyrus naršyklę. - nepatogu.
Komentaras: lygindamas su LG už 55 000 rublių, galiu pasakyti taip. Vaizdas ant slidės yra geresnis, yra daugiau nustatymų, 4K atrodo aiškesnė ir gražesnė, patogumas kalbant apie patį televizorių, nuotolinio valdymo pultas su akselerometru yra dalykas !!! (bet tai kainuoja 3500 atskirai, aš jį turėjau rinkinyje). „Xiaomi“ laimi vienareikšmiškai pagal funkcionalumą ir kainą.
2020 m. Rugpjūčio 20 d., Permė
Pilinas Artiomas
Privalumai: Funkcionalumas ir jo savybės (pirkta už 21000r)
Trūkumai: Gimtasis garsas yra baisus, laimei, aš jį iš karto nukirpau į garso juostą bt
Komentaras: Gavau jį pakeisti 10 metų „Samsung“, televizorių naudoju kaip filmų ir „YouTube“ ekraną. Vaizdas ne ką prastesnis nei ant 4k slidinėjimo 2018 m. Iš kito kambario, tačiau protingas yra daug kartų malonesnis. Asmeniškai aš ilgiuosi tik uosto rodymo, kitaip viskas gerai
2020 m. Rugpjūčio 23 d., Nižnij Novgorodas
Aleksejus Romankovas
Privalumai: Matrica, 4K HDR, vizualiai greitas atsakas. „AndroidTV“ laive, „WiFi“ 5 GHz. 3 (!) HDMI įvestys, konkurentai geriausiu atveju turi 2 arba net tik 1.
Trūkumai: Dėl dabartinių išlaidų geriausias pasirinkimas. Mega kombainas. Gaila, kad jis nekepa bandelių. Tų akustikai skirtų matmenų garsas visai neblogas. Likusiems Kinijos kolegoms yra daug blogiau.
Komentaras: Ištikimai tarnavę 11 metų, LG 37LH5000 atsisakė (matrica mirė), jie nusprendė nebandyti jos taisyti, o įsigyti naują. Biudžete, siekiančiame iki 25 000, buvo arba visiškai supuvę „A“ ženklai pagal galimybes, arba toks pavadinimas, pagamintas Kinijoje. Staiga sužinojo apie „Xiaomi“ naujienas apie nuolaidas televizoriams. Dėl to nusipirkau „Beru.ru“. Dideliam džiaugsmui televizorius atvyko per 3 (!) Dienas į Rostovą prie Dono, nors net ir įmonės parduotuvėje žadėjo nuo 4 iki 11. Televizorius atkeliavo tvarkingai supakuotas į burbulą (nors būtų galėjęs uždėti dar vieną sluoksnį, jei jie buvo godūs) ir visiškai nepažeisti (ačiū DPD, tu šaunuolis). Taip pat buvau maloniai nustebinta galimybe pasiimti kreditą per „Sberbank“, tiesiogiai „neišeinant iš kasos“ (užsisakiau per „Android“ programą, pati programa persiuntė užklausą „Sberbank“ programai, o po patvirtinimo ji grįžo. į Beru per 3 minutes, kad užbaigčiau procedūrą), man labai nepatinka kažkur eiti, bendrauti su atstovais, kurie kažkodėl mano, kad yra protingesni už tave ir geriau žino, ko tau reikia. Vienintelis dalykas yra tas, kad jūs turite kažkur įdėti „Mi Box S“, nes viskas, ką tik gali, televizorius veikia taip pat, nesitempdamas.
2020 m. Rugpjūčio 17 d., Rostovas prie Dono

Elektronika

Biuras

Prietaisai