Intel I210-T1

Īss pārskats
Intel I210-T1
Atlasīts vērtējumā
6
Labākais vērtējums tīkla kartes
Saskarnes: PCI-E - ātrums: 1 Gbps
Atpakaļ pie vērtējuma
Dalīties

Pērciet Intel I210-T1

Intel I210-T1 specifikācijas

Yandex.Market dati
Vispārīgās īpašības
Saskarne PCI-E
Pārraides ātrumu 10/100/1000
RJ-45 savienotāju skaits 1
Pārtraukt koordināciju tur ir
Jumbo rāmja atbalsts tur ir
TCP kontrolsummas izkraušana tur ir
TCP segmentēšana tur ir
OS atbalsts Windows Server 2008/7, DOS, CE 6/7, Linux RHEL 5.8 / 6.2, Linux SLES 10/11, VMware ESX / ESXi
Papildus
Mūžs 1095 dienas.
Garantijas periods 1095 dienas.

Intel I210-T1 atzinumi

Yandex.Market dati
Vērtējums: 5 no 5
Ivanovs.
Priekšrocības: Stabilitāte. Veiktspēja, iebūvēta QOS (ļoti patīkama mājām)
Trūkumi: Cena par lakatu no Intel.
Komentārs: Mājas gigabitu Ethernet no ISP. Vecais iebūvētais realtek izspieda maksimums 500 megabitus, vienlaikus uz pusi ielādējot CPU kodolu. Un es neko nevarēju darīt. Šajā gadījumā es nopirku šīs šalles klonu ar tādu pašu mikroshēmu Amazon par 15 ASV dolāriem. Es to ievietoju, instalēju draiveri no Intel vietnes un es nezinu bēdas. Ātrums pieauga līdz 800 megabitiem un, protams, iebrauca pakalpojumu sniedzēja slēdzī. Starp datoru un klēpjdatoru ar Intel kabatlakatu tas dod vairāk nekā 950. Procentu slodze samazinājās. Esmu apmierināta. Un tagad nav nepieciešams programmatiski samazināt straumes, ja es vēlos spēlēt tīmeklī vai skatīties videoklipu, viedā aparatūra automātiski nosaka trafiku.
2017. gada 30. janvāris, Sanktpēterburga
Vērtējums: 5 no 5
Maksims P.
Priekšrocības: Kaut kāda veida izturība un uzticamība. Es to vienkārši ievietoju slotā, un viss darbojas kā nākas.
Trūkumi: Nav atrasts
Komentārs: Es neesmu izcils meistars visu veidu tīkla tehnoloģiju aprakstā, tk. priekšmetā nav daudz un nezinu terminus. Secinājums ir tāds, ka man ir laba datortehnika, kuru nopirku nesen, un nez kāpēc domāju, ka mūsdienu aparatūra atrisināja centrālā procesora smagās slodzes jautājumus, lietojot iebūvēto tīkla karti (kas, starp citu, ir arī Intel). Bet nē, mēs neizlemām, un bezsaistes spēlēs satura lejupielāde no straumēm fonā parādās, aiztures, raustīšanās un citas izpausmes, kas nav ērtas spēlei. Es to nevarēju samierināties un nolēmu nopirkt šo tīkla karti. Es to izvēlējos pēc principa - "uzticams zīmols", atbalsts operētājsistēmai Windows 10, labi, ne augstākā cena šī zīmola cenu ietvaros. Vēlēšanu rezultātā šis modelis man izrādījās vis saprotamākais. Jā, nav lēti, jā, kartes iespējas man ir pārmērīgas, taču es nolēmu izmantot iespēju (nelielā atsauksmju skaita dēļ par šo modeli) un nopirku. Es izvēlējos oriģinālo versiju par pilnu cenu un pieņēmu pareizo lēmumu - Intel nelika vilties. Tagad bezsaistes spēlēs ar fona "straumēm" viss darbojas labi, nekas neatpaliek, rāmji neslīd un visu "tīkla" darbu pārņem tīkla karte, neielādējot procesoru - es dabūju to, ko vēlējos. Es arī gribu atzīmēt zināmu uzticamības un bez kļūdu sajūtu - es to vienkārši ievietoju slotā, un viss darbojās bez dejām un dejām.
2018. gada 20. marts, Maskava

Elektronika

Birojs

Ierīces