ITECH stiprinājums T3001

Īss pārskats
ITECH stiprinājums T3001
Atlasīts vērtējumā
5
Labākais vērtējums kronšteini televizoriem
15–40 collu diagonālei - 42–70 collu diagonālei - stāvošs uz grīdas - grozāms - VESA standarts
Atpakaļ pie vērtējuma
Dalīties

Pērciet ITECH stiprinājumu T3001

Specifikācijas ITECH stiprinājums T3001

Yandex.Market dati
Iespējas
Veids plaukts
Pieraksts LCD televizors
Maksimālā slodze 30 kg
Plauktu skaits 3
Brīvības pakāpju skaits 1
Televizors pa diagonāli 32-55 collas
Pagriezieties tur ir
Vesa standarts 300x200 mm, 200x200 mm, 300x300 mm, 400x200 mm, 400x300 mm, 400x400 mm, 600x400 mm
Papildus informācija kronšteina pagriešana: + 15 ° ~ -15 °

Atzinumi no ITECH stiprinājuma T3001

Yandex.Market dati
Vērtējums: 5 no 5
Elena
Priekšrocības: Kompaktums, stilīgums
Trūkumi: nav vadu kanāla
Komentārs: Ieteikt
2019. gada 25. septembris, Jegorjevska
Dmitrijs Bondarevs
Priekšrocības: Ļoti skaists, funkcionāls un izturīgs plaukts, uz kura atradās viss mans aprīkojums, sastāv no: plazmas, centrālā skaļruņa (kolonnas), stereo uztvērēja un Blue-ray atskaņotāja. Viss izskatās lieliski un harmoniski. Sākumā es uztraucos ka slodze no iepriekšminētajiem priekšmetiem viņai būtu par lielu, bet nē, viss ir kārtībā !!!!
Trūkumi:
Komentārs: Iesaku visiem nopirkt!
2019. gada 13. novembris, Kursk
Jevgeņijs S.
Priekšrocības: Pieejams, viegli montējams, bagātīgs stiprinājumu komplekts (lai gan man vēl bija jāpērk televizoram garas skrūves, lai nodrošinātu nelielu vertikālu slīpumu), aizbāžņi uz diviem riteņiem pozīcijas fiksēšanai, diezgan stilīgs izskats.
Trūkumi: Nav kabeļa kanāla, vertikālajā plaknē nav kronšteina slīpuma regulēšanas, lai gan no stiprinājumu komplekta jūs varat viegli paņemt divus dažāda garuma plastmasas paplāksņu pārus, lai televizoru uzstādītu ar aptuveni 10 novirzi. grādi.
Komentārs: Laba mūsdienu naktsgaldiņa TV versija ar iespēju ātri pārvietoties pa istabu. Caurule iekšpusē ir dobja ar trīs siju balstu visā garumā, kas nodrošina pietiekamu strukturālo stingrību, bet tajā pašā laikā ievērojami samazina svaru. Neskatoties uz vājo izskatu, dizains izrādās diezgan stabils, vidējie un augšējie plaukti tiek turēti, faktiski tikai uz starplikas un cauruļu kastes, tāpēc es tos nepārslogoju, lai gan vidējais plaukts bija lieliski piemērots plānam datora galddatoram, kas sver apmēram 10 kg. Tehniski dizains ļauj vienu vai divus plauktus pagriezt pretējā virzienā pret ekrānu, lai izveidotu pretsvaru vai atbrīvotu vietu tieši pie televizora, lai gan tam nav īpašas jēgas.
2020. gada 30. marts, Maskava

Elektronika

Birojs

Ierīces