TOPON TOP-T72

Īss pārskats
TOPON TOP-T72
Atlasīts vērtējumā
13
Labākais vērtējums ārējās baterijas (barošanas banka)
10000 mAh un vairāk - klēpjdatoru uzlāde - planšetdatoriem - ar ātru uzlādi - iPhone tālruņiem (iPhone) - tālruņiem (viedtālruņiem)
Atpakaļ pie vērtējuma
Dalīties

Pērciet TopON TOP-T72

TopON TOP-T72 specifikācijas

Yandex.Market dati
Vispārīgās īpašības
Jauda 18000 mAh (66,60 Wh)
Vienlaicīga divu ierīču uzlāde tur ir
Klēpjdatoru uzlāde tur ir
Automašīnas adapteris tur ir
Ātras uzlādes atbalsts jā, Qualcomm Quick Charge 2.0
ieeja
Savienotājs apaļais savienotājs
spriegums 5, 13-20V
Pašreizējais 2,1 - 3 A
Rezultāts
Savienotāji USBx2, universāls savienotājs
Maksimālā strāva uz USB 1 2 A
Maksimālā strāva USB 2 2.1 A
Atbalsts 12V, 16.50V, 19V, 20V, 24V
Mikro USB adapteris tur ir
Akumulators
Veids Li-Ion
Uzlādes ciklu skaits 500
Papildus
Aizsardzība pret īssavienojumu tur ir
Aizsardzība pret pārslodzi tur ir
aizsardzība pret pārkaršanu tur ir
Uzlādes indikators tur ir
Ķermeņa materiāls plastmasas
Izmēri 78x174x21,5 mm
Svars 420 g
Aprīkojums USB kabelis - mikro USB; 8 adapteri klēpjdatoriem; automašīnas adapteris
Papildus informācija papildu mikro USB ieeja

TopON TOP-T72 atsauksmes

Yandex.Market dati
Vērtējums: 4 no 5
Priekšrocības: Galvenā funkcionalitāte neradīja sūdzības, tas ir lieliski!
Trūkumi: Velns ir detaļās. Nav fakts, ka citai ierīcei nebūs šādu trūkumu. 1. Deklarētā jauda 18 A * h (66,6 W * h) ir meli, izmērītā uzlādes jauda bija 13,7 A * h (50 W * h), atdeve, darbinot klēpjdatoru, ņemot vērā efektivitāti, dabiski ir vēl mazāk par 20-25% ... Attiecīgi pircējam būtu jāzina, ka kopējais enerģijas daudzums, darbinot ar klēpjdatoru, būs ne vairāk kā 40 W * h. 2. Ja akumulatoru paņemat displeja zonā, korpuss stipri izliekas, tas var salūzt mugursomā. Ņemot vērā, ka ierīce ir paredzēta izmantošanai ārpus telpām, tas ir nepieņemami. 3. Uzlādējot šo akumulatoru caur apaļo portu, spriegums abos USB = 5,75 V, kas neatbilst USB specifikācijai un kopumā var izraisīt pievienoto ierīču bojājumus. Ir vērts atzīmēt, ka instrukcija mazā drukā aizliedz vienlaicīgu uzlādi un enerģijas atbrīvošanu, taču maz cilvēku to lasīs. 4. Pats par sevi trūkums ir tas, ka nav iespējams uzlādēt ierīci no ierīces, kamēr tā tiek uzlādēta, jo ceļojuma laikā lādēšana jāveic arī ar USB izeju. 5. Klēpjdatora uzlādēšanai apaļā akumulatora portā nav adapteru. Kas jādara cilvēkam, kurš nav gatavs kaut ko pielodēt, lai uzlādētu savu dižskābardi? Pērciet vēl vienu 19 V barošanas avotu vai uzlādējiet pusi dienas, izmantojot USB. 6. Ierīces plastmasa (izslēgta!) Ļoti smird; ieejot telpā, kurā tā atrodas, tā ietriecas degunā. Varbūt laika gaitā tas izzudīs ... 7. Atbalsta dienests nav pieejams, lai uzdotu jautājumus pa e-pastu. pastu, pēc nedēļas atbildes nav.
Komentārs:
2018. gada 13. aprīlis, Maskava
Vērtējums: 5 no 5
Priekšrocības: Jauda, ​​displeja pieejamība, plašs klēpjdatoru izejas sprieguma diapazons. Var ievietot jakas kabatā, plaukstas lielumā. Es to izmēģināju uz 3 klēpjdatoriem (DELL Samsung Asus) - viss izrādījās uzlādēts no akumulatora! -Izcili! Lieliski savienojas ar citām ārējām baterijām, kā arī sadala un pieņem uzlādi ar sprādzienu.
Trūkumi: Kā jau minēts, mobilais tālrunis no USB1 porta uzlādē 2,5 vatus, nevis 5, kā ar parasto uzlādi. Otrais mīnus ir lādētāja trūkums komplektā, piemēram, klēpjdatoram, jums pašam jāmeklē uzlāde, akumulators ilgstoši tiek darbināts no mikro USB ieejas. Dell ovsky klēpjdators tiek uzlādēts tikai tad, kad tas ir ieslēgts (lai gan ir iespējams, ka viss ir klēpjdatora likux, es nezinu), pārējie no tiem, kurus pārbaudīju visos štatos, tiek uzlādēti). Dell klēpjdatorā nenāca neviens adapteris, kas tika iekļauts komplektā, kā rezultātā to var uzlādēt no akumulatora, bet akumulatoru nevarētu uzlādēt no tīkla, ja ir "vietējais" Dell lādētājs.
Komentārs: Iespaidi parasti ir lieliski, tas uzlādē gan tālruņus, gan, pats galvenais, klēpjdatorus, par kuriem faktiski tika iegādāts akumulators. Iepriekš minētie trūkumi drīzāk ir sīkumi.
2017. gada 4. novembris, Maskava
Jekaterina Petrova
Priekšrocības: Lādēšanas ierīču kvalitāte un precīzi dažādas ierīces
Trūkumi: Kamēr es to neatradu, izmērs nav paredzēts kabatai, taču tas vienlaikus uzlādē gan klēpjdatoru, gan planšetdatoru, kas visu kompensē)
Komentārs: Kļuvis tikai par manu glābēju! Es to nopirku pirms ceļojuma, un man ir trīs no tiem nedēļā, un es to nemaz nenožēloju. Šī mazā kastīte lieliski uzlādē divus tālruņus vienlaikus, klēpjdatoru vai planšetdatoru. Nu, īsāk sakot, visiem maniem sīkrīkiem ir pietiekami daudz uzlādes un es nepiedzīvoju mūžīgu paniku noieta vietu meklējumos.) Es iesaku visiem, kam patīk atrasties pieskarties un patīk ceļot !!!
2018. gada 19. februāris, Maskava
Iļja Iļja
Priekšrocības: Tiešām liela ietilpība, ļoti ātri uzlādējams klēpjdators, foršs izskats
Trūkumi: Neatrada
Komentārs:
2017. gada 5. oktobris, Maskava
Priekšrocības: Daudzfunkcionālu, ar displeju, izturīgu, var uzlādēt tieši automašīnā.
Trūkumi: Neiederas mazā sieviešu somā, drīzāk smagai meitenei
Komentārs: Diezgan ilgu laiku es izvēlējos sev portatīvo lādētāju. Darbā izmantoju divus tālruņus, klēpjdatoru, kameru un turklāt pastāvīgi esmu ceļā. Šis modelis man un maniem kolēģiem ļoti palīdz! Ir visi kontaktdakšas, jūs varat uzlādēt klēpjdatoru ar tālruni, un, kas ir stilīgākais, ir cigarešu šķiltavu uzlāde! Es ļoti iesaku P.S. Ja jums ir bērni, ņemiet melno. Es nopirku baltu, un bērns jau pirmajā dienā uztaisīja kalju-malju ar marķieri, tagad tas nenoberžas :) + es to nometu, bet ķermenis pat neplaisāja. Viss labais un uzlādētie klēpjdatori!
stif.valter
Priekšrocības: Lieliski tur lādiņu, vienlaikus pāris reizes viss uzlādē klēpjdatoru un tālruni
Trūkumi: Protams, jūs to nevarat ievietot kormanā, bet to kompensē lādiņa apjoms.
Komentārs:
Anastasija Kļimova
Priekšrocības: Jebkuru ierīci ļoti ātri uzlādē.
Trūkumi:
Komentārs: Šis modelis man ļoti patīk. Uzlāde ilgst ilgu laiku. Lieliska lieta. Iesaku !!!
2018. gada 3. marts, Maskava
dima puisis
Priekšrocības: Informatīvs displejs, ātras uzlādes sistēma vienā no izejām, iespēja uzreiz uzlādēt trīs sīkrīkus, izskats, uzbūves kvalitāte
Komentārs:
2017. gada 5. oktobris
Priekšrocības: Jaudīgi, vienlaikus uzlādē vairākus sīkrīkus. Ir ātras uzlādes funkcija. Jūs varat uzlādēt savu ultrabook.
Trūkumi: Nav C tipa auklas.
Komentārs: Labs sīkrīks, es nopirku sev un savu draugu kā dāvanu.
2017. gada 6. oktobris, Maskava
Fomičevs Aleksejs
Priekšrocības: Pareiza ietilpība, augsta efektivitāte, ātras uzlādes atbalsts, jebkuru sīkrīku, tostarp klēpjdatoru un pat (!) Automašīnas, uzlāde, kvalitatīva, matēta.
Trūkumi: Izmērs ir paredzēts tikai somai, taču šādas ietilpības dēļ jums tas jāpacieš.
Komentārs: Es negaidīju, ka mūsu laikos ir ražotāji, kuri nepārvērtē kannu nominālo ietilpību. Cieņa pret godīgumu un nemainīgu kvalitāti. Neizdevās jau otrā uzlāde no TopON un otrā reize. Es ļoti iesaku iegādāties.
2018. gada 24. janvāris, Maskava

Elektronika

Birojs

Ierīces