Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Īss pārskats
Xiaomi Mi TV 4S 43 T2
Atlasīts vērtējumā
5
Labākais vērtējums Xiaomi televizori
Viedtelevizors - pa diagonāli: 43 collas
Atpakaļ pie vērtējuma
Dalīties

Pērciet Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Raksturojums Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Yandex.Market dati
Galvenās īpašības
Veids LCD televizors
Pa diagonāli 42,5 "(108 cm)
Ekrāna formāts 16:9
Izšķirtspēja 3840x2160
HD izšķirtspēja 4K UHD, HDR
LED (LED) apgaismojums tur ir
Stereo skaņa tur ir
Ekrāna atsvaidzināšanas ātrums 60 Hz
Smart TV tur ir
Smart TV platforma Android
Modeļa gads 2019
Bilde
Spilgtums 220 cd / m2
Kontrasts 1000:1
Skata leņķis 178°
Pikseļu reakcijas laiks 8 ms
Progresīvā skenēšana tur ir
Signāla uztveršana
DVB-T atbalsts DVB-T MPEG4
DVB-T2 atbalsts tur ir
DVB-C atbalsts DVB-C MPEG4
Skaņa
Skaņas jauda 16 W (2x8 W)
Akustiskā sistēma divi runātāji
Surround skaņa tur ir
Audio dekoderi Dolby Digital, DTS
Multivide
Atbalstītie formāti MPEG4, HEVC (H.265), JPEG
Saskarnes
Ieejas AV, HDMI x3, USB, Ethernet (RJ-45), Bluetooth, Wi-Fi 802.11ac
Rezultāti optika
Priekšējie / sānu savienotāji HDMI, USB
HDMI saskarnes versija HDMI 2.0
KI atbalsts jā, viena slota, CI + atbalsts
Funkcijas
24p True Cinema atbalsts tur ir
RAM 2 GB
Iebūvēta atmiņa 8 GB
Papildus
Sienas stiprināms tur ir
VESA stiprinājuma standarts 300 × 300 mm
Izmēri ar statīvu (WxHxD) 963x613x233 mm
Izmēri bez statīva (platums x augstums x dziļums) 963x559x33 mm
Papildus informācija Rusificēta ēdienkarte

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2 viedokļi

Yandex.Market dati
Vērtējums: 5 no 5
Dmitrijs Koševets
Priekšrocības: Spilgts attēls, ērts savienojums. Android TV 9 ir lieliska planšetdators! 4K videoklipi vietnē Youtube notiek ar vērienu! Intelektuāla lieta, kurai jums jāieliek nedaudz smadzenes.
Trūkumi: SMART režīmā attēlu nav iespējams pielāgot. TV režīmā viss ir normāli. Dinamisko TV iestatījumu veikšanai nav pietiekami daudz pogas "Izvēlne". 24 kadriem nav anti-aliasing, tāpēc dinamiskās ainās var notikt sastrēgumi.
Komentārs: Gaismas frīzes dinamiskās ainās nenogalina šīs ierīces kopējo iespaidu. Instalējiet Nintendo 64 emulatoru, pievienojiet gamepad - un dodieties! Galvenais, tāpat kā jebkurā android ierīcē, nav pārspīlēt to ar programmu instalēšanu. Un ir ko instalēt!
2020. gada 11. augusts, Kaļiņingrada
Vladis
Priekšrocības: lielisks televizors par jūsu naudu
Trūkumi: tie nav
Komentārs: Es iesaku visiem
2020. gada 10. septembris, Žukovskis
Rapan R.
Priekšrocības: Par šo cenu top. Smart android ir ideāls. Nav aizkavēšanās, sasalšanas utt. Arī 2. OS pacth siena darbojas labi.
Trūkumi: Uz pilnīgi melna fona ir redzams zems apgaismojuma gaismas diodes blīvums, kas nav pamanāms, skatoties videoklipus utt. Android os režīmā nav iespējams iekļūt video, skaņā utt. Tomēr, izmantojot otro patchwall apvalku, pastāv šāda iespēja!
Komentārs: Cenas kvalitāte. Super smart tv!
2020. gada 25. septembris, Simferopole
Vērtējums: 4 no 5
Katrīna
Priekšrocības: Jauks attēls Handy Chromecast
Trūkumi: Skaņa nav ļoti laba kvalitāte. Ideālā gadījumā iegādājieties skaņas sistēmu, bet dzimtā valoda darīs izvēlīgajiem. Komplektā nav sienas stiprinājumu - jāpērk atsevišķi.
Komentārs: Man bija svarīgi, ka attēlu varēja pārraidīt no klēpjdatora uz televizoru bez vadiem. Pāris dienas es noorganizēju dejas ar tamburīnu, mēģinot televizorā atvērt Miracast un DiWi.Tātad, tiem, kas ir līdzīgi man - tvertnē: TV Android ierīcēs un atbalsta Chromecast. Tie. viss, kas jums jādara, ir klēpjdatora Chrome pārlūkprogrammā noklikšķiniet uz pogas Apraide - un voila! Bet jāatzīmē, ka Wi-Fi ātrumam jābūt pienācīgam, pretējā gadījumā pārraide palēninās.
2020. gada 25. septembris, Jekaterinburga
Dmitrijs P.
Priekšrocības: vērtība pret iespēju
Trūkumi: pusgada laikā es pāris reizes biju stulbs, atsāknēšana nebija kritiska
Komentārs:
2020. gada 25. augusts, Simferopole
Vērtējums: 4 no 5
pārtika c.
Priekšrocības: cenas un kvalitātes attiecība !!! Operētājsistēma ir ļoti ātra. Tālvadības pults ir kompakta. dizains nav slikts, ļoti viegls un 4K īpaši no ārēja avota. instalējot HDVideobox - jūs aizmirstat visus vadus, zibatmiņas diskus, lejupielādes utt. Viņam vajadzīgs tikai Wi-Fi un ēdiens. pieslēdza spēļu konsoli caur bluetooth - spēlē vismaz android spēles vismaz sega, dandy un pat PS1. Pārnēsājamo akustiku savienoju ar karaoke, izmantojot Bluetooth - jau gatavu karaoke.
Trūkumi: nav ātras piekļuves attēla iestatījumiem, jums visu laiku jādodas kaut kur tālu (bet šī maksa ir par android un minimālistisku tālvadības pulti). Balss meklēšana atgriež atbildes, kas atrodamas visās lietojumprogrammās, izņemot pārlūku. - neērti.
Komentārs: salīdzinot ar LG par 55 000 rubļiem, es varu teikt sekojošo. Attēls uz slēpēm ir labāks, ir vairāk iestatījumu, 4K izskatās skaidrāks un skaistāks, ērtības paša televizora vadības ziņā, tālvadība ar akselerometru ir lieta !!! (bet tas atsevišķi maksā 3500, man tas bija komplektā). Xiaomi funkcionalitātes un cenas ziņā uzvar viennozīmīgi.
2020. gada 20. augusts, Perm
Pilins Artjoms
Priekšrocības: Funkcionalitāte un tā izmaksu raksturojums (nopirkts par 21000r)
Trūkumi: Dzimtā skaņa ir briesmīga, par laimi es to uzreiz nogriezu līdz skaņas joslai uz bt
Komentārs: Es saņēmu to, lai aizstātu 10 gadus veco Samsung, es televizoru izmantoju kā ekrānu filmām un YouTube. Attēls nav sliktāks nekā uz 4k slēpošanas 2018. gadā no blakus istabas, bet viedais ir daudzkārt patīkamāks. Personīgi man pietrūkst tikai ostas displeja, pretējā gadījumā viss ir kārtībā
2020. gada 23. augusts, Ņižņijnovgoroda
Aleksejs Romankovs
Priekšrocības: Matrix, 4K HDR, vizuāli ātra reakcija. AndroidTV uz klāja, WiFi 5ghz. 3 (!) HDMI ieejas, konkurentiem labākajā gadījumā ir 2 vai pat 1.
Trūkumi: Par pašreizējām izmaksām labākais risinājums. Mega kombains. Žēl, ka viņš necep maizītes. Skaņa tām dimensijām, kas atvēlētas akustikai, nemaz nav slikta. Pārējiem Ķīnas kolēģiem ir daudz sliktāk.
Komentārs: Pēc 11 gadu uzticīgas kalpošanas LG 37LH5000 atteicās (matrica nomira), viņi nolēma nemēģināt to salabot, bet nopirkt jaunu. Budžetā, kas nepārsniedz 25 000, bija vai nu pilnībā sapuvuši A zīmoli pēc iespējām, vai arī tāds nosaukums, kas izgatavots Ķīnā. Pēkšņi nāca Xiaomi ziņas par atlaidēm televizoros. Rezultātā es to nopirku vietnē Beru.ru. Par lielu prieku televizors ieradās 3 (!) Dienās Rostovā pie Donas, lai gan pat uzņēmuma veikalā viņi solīja no 4 līdz 11. Televizors ieradās kārtīgi iesaiņots burbulī (lai gan viņi būtu varējuši ievietot vēl vienu slāni, ja viņi bija alkatīgi) un pilnīgi neskarti (paldies DPD, jūs esat lieliski). Biju patīkami pārsteigta arī par iespēju to izņemt kredītā caur Sberbank, tieši "neizejot no kases" (es to pasūtīju caur Android lietojumprogrammu, pati programma pārsūtīja pieprasījumu Sberbank lietojumprogrammai, un pēc apstiprināšanas tā atgriezās līdz Beru 3 minūtēs, lai pabeigtu procedūru), man ļoti nepatīk kaut kur iet, sazināties ar pārstāvjiem, kuri nez kāpēc domā, ka ir gudrāki par tevi un labāk zina, kas tev vajadzīgs. Vienīgais ir tas, ka Mi Box S kaut kur ir jānovieto, jo viss, ko tas var darīt, televizoru dara tāpat, nesasprindzinot.
2020. gada 17. augusts, Rostova pie Donas

Elektronika

Birojs

Ierīces