Intel I210-T1
Scurtă recenzie
Selectat în evaluare
6
Cel mai bun rating
carduri de rețea
Interfețe: PCI-E - Viteză: 1 Gbps
Cumpărați Intel I210-T1
Specificații Intel I210-T1
Date de piață Yandex
Caracteristici generale | |
Interfață | PCI-E |
Rată de transmisie | 10/100/1000 |
Numărul de conectori RJ-45 | 1 |
Întrerupeți coordonarea | există |
Suport Jumbo Frame | există |
Descărcare sumă de verificare TCP | există |
Segmentarea TCP | există |
Suport pentru sistemul de operare | Windows Server 2008/7, DOS, CE 6/7, Linux RHEL 5.8 / 6.2, Linux SLES 10/11, VMware ESX / ESXi |
În plus | |
Durata de viață | 1095 zile. |
Perioada de garantie | 1095 zile. |
Opinii de la Intel I210-T1
Date de piață Yandex
Avantaje:
Stabilitate. Performanță, QOS încorporat (foarte frumos pentru casă)
Dezavantaje:
Prețul unui batic de la Intel.
Cometariu:
Gigabit Ethernet acasă de la ISP. Vechiul realtek încorporat a scos 500 megabiți din forță, în timp ce încărca nucleul CPU la jumătate. Și nu am putut face nimic în legătură cu asta. Cu ocazia, am cumpărat o clonă a acestei eșarfe cu același cip pe Amazon pentru 15 USD. L-am inserat, am instalat driverul de pe site-ul Intel și nu știu durerea. Viteza a urcat la 800 de megabiți și a intrat în mod natural în comutatorul furnizorului. Între un computer și un laptop cu batista Intel, acesta oferă mai mult de 950. Încărcarea procentului a scăzut. Sunt mulțumit. Și acum nu mai este nevoie să tăiem programele torrente, dacă vreau să joc pe Web sau să vizionez un videoclip, o piesă hardware inteligentă prioritizează automat traficul.
30 ianuarie 2017, Sankt Petersburg
Avantaje:
Un fel de soliditate și fiabilitate. Tocmai l-am pus în slot și totul funcționează așa cum ar trebui.
Dezavantaje:
Nu a fost gasit
Cometariu:
Nu sunt un mare maestru în descrierea tuturor tipurilor de tehnologii de rețea, tk. nu mult în subiect și nu știu termenii. Concluzia este că am hardware de computer bun, pe care l-am cumpărat recent și, dintr-un anumit motiv, am crezut că hardware-ul modern a rezolvat problemele legate de încărcarea grea a procesorului central atunci când foloseam placa de rețea încorporată (care, apropo, este și Intel). Dar nu, nu am decis, iar în jocurile offline, cu descărcarea în fundal a conținutului de pe torrente, decalaje, zvâcniri și alte manifestări care nu sunt confortabile pentru joc. Nu am putut suporta acest lucru și am decis să cumpăr această placă de rețea. L-am ales în conformitate cu principiul - „brand de încredere”, suport pentru Windows 10, ei bine, nu cel mai mare preț în cadrul prețurilor acestui brand. În urma alegerilor, acest model sa dovedit a fi cel mai ușor de înțeles pentru mine. Da, nu ieftin, da, capacitățile cardului sunt excesive pentru mine, dar am decis să risc (datorită numărului mic de recenzii despre acest model) și l-am cumpărat. Am ales versiunea originală la preț complet și am luat decizia corectă - Intel nu a dezamăgit. Acum, în jocurile offline cu „torrente” de fundal, totul funcționează bine, nimic nu rămâne în urmă, cadrele nu se lasă și toată munca de „rețea” este preluată de placa de rețea, fără a încărca procesorul - am obținut ceea ce îmi doream. De asemenea, vreau să remarc un anumit sentiment de fiabilitate și lipsă de erori - tocmai l-am introdus în slot și totul a funcționat fără a dansa și a dansa.
20 martie 2018, Moscova