Intel I210-T1
Kısa inceleme
Derecelendirmede seçildi
6
En iyi derece
ağ kartları
Arabirimler: PCI-E - Hız: 1 Gbps
Intel I210-T1 satın alın
Intel I210-T1 özellikleri
Yandex.Market verileri
Genel özellikleri | |
Arayüz | PCI-E |
Baud hızı | 10/100/1000 |
RJ-45 konektörlerinin sayısı | 1 |
Kesinti koordinasyonu | var |
Jumbo Çerçeve Desteği | var |
TCP Sağlama Toplamı Aktarımı | var |
TCP Bölümleme | var |
İşletim sistemi desteği | Windows Server 2008/7, DOS, CE 6/7, Linux RHEL 5.8 / 6.2, Linux SLES 10/11, VMware ESX / ESXi |
bunlara ek olarak | |
Ömür | 1095 gün. |
Garanti süresi | 1095 gün. |
Intel I210-T1'in görüşleri
Yandex.Market verileri
Avantajlar:
İstikrar. Performans, yerleşik QOS (ev için çok güzel)
Dezavantajları:
Intel'den bir başörtüsü fiyatı.
Yorum Yap:
ISP'den ev gigabit Ethernet. Eski yerleşik realtek, CPU çekirdeğini yarı yarıya yüklerken en fazla 500 megabit sıkıştırdı. Ve bu konuda hiçbir şey yapamadım. Bu vesileyle, Amazon'da aynı çip ile bu atkının bir klonunu 15 dolara satın aldım. Taktım, sürücüyü Intel web sitesinden yükledim ve keder bilmiyorum. Hız 800 megabit'e sıçradı ve doğal olarak sağlayıcının anahtarına koştu. Intel'in mendiline sahip bir bilgisayar ve dizüstü bilgisayar arasında 950'den fazla verir. Yüzde üzerindeki yük düştü. Ben memnunum. Ve artık torrentleri programlı olarak kesmeye gerek yok, Web'de oynatmak veya bir video izlemek istersem, akıllı bir donanım parçası otomatik olarak trafiğe öncelik verir.
30 Ocak 2017, St.Petersburg
Avantajlar:
Bir çeşit sağlamlık ve güvenilirlik. Sadece yuvaya koydum ve her şey olması gerektiği gibi çalışıyor.
Dezavantajları:
Bulunamadı
Yorum Yap:
Her türlü ağ teknolojisini tanımlamada çok iyi bir usta değilim, tk. konuyla ilgili pek bir şey yok ve terimleri bilmiyorum. Sonuç olarak, son zamanlarda satın aldığım iyi bir bilgisayar donanımım var ve bazı nedenlerden dolayı, yerleşik ağ kartını kullanırken merkezi işlemcideki ağır yük sorunlarını çözdüğünü düşündüm (bu arada, bu arada, aynı zamanda Intel'dir). Ancak hayır, karar vermedik ve çevrimdışı oyunlarda, torrentlerden, gecikmelerden, seğirmelerden ve oyun için rahat olmayan diğer belirtilerden içeriklerin arka planda indirilmesiyle ortaya çıkıyor. Buna katlanamadım ve bu ağ kartını almaya karar verdim. Bu markanın fiyatlandırması içinde en yüksek fiyat değil, Windows 10 desteği olan "güvenilir marka" ilkesine göre seçtim. Seçimler sonucunda bu model benim için en anlaşılır oldu. Evet, ucuz değil, evet, kartın yetenekleri benim için aşırı, ancak bir şans almaya karar verdim (bu model hakkında az sayıda inceleme nedeniyle) ve satın aldım. Orijinal sürümü tam fiyata seçtim ve doğru kararı verdim - Intel hayal kırıklığına uğratmadı. Artık arka plan "torrent" olan çevrimdışı oyunlarda her şey iyi çalışıyor, hiçbir şey gecikmiyor, çerçeveler sarkmıyor ve tüm "ağ" işleri işlemciyi yüklemeden ağ kartı tarafından devralınıyor - istediğimi aldım. Ayrıca belirli bir güvenilirlik ve hatasızlık hissini de not etmek istiyorum - onu yuvaya yerleştirdim ve her şey dans etmeden ve dans etmeden çalıştı.
20 Mart 2018, Moskova