Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Kısa inceleme
Xiaomi Mi TV 4S 43 T2
Derecelendirmede seçildi
5
En iyi derece Xiaomi TV'ler
Smart TV - Diyagonal: 43 inç
Derecelendirmeye geri dön
Paylaş

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2 Satın Alın

Özellikler Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Yandex.Market verileri
Temel özellikleri
Bir tür LCD televizyon
Diyagonal 42,5 "(108cm)
Ekran formatı 16:9
çözüm 3840x2160
HD Çözünürlük 4K UHD, HDR
LED (LED) arka ışığı var
Stereo ses var
Ekran yenileme oranı 60 Hz
Akıllı televizyon var
Akıllı TV platformu Android
Model yılı 2019
Resim
Parlaklık 220 cd / m2
Kontrast 1000:1
Görüş açısı 178°
Piksel yanıt süresi 8 ms
Kademeli tarama var
Sinyal alımı
DVB-T desteği DVB-T MPEG4
DVB-T2 desteği var
DVB-C desteği DVB-C MPEG4
Ses
Ses gücü 16 W (2x8 W)
Akustik sistem iki hoparlör
Surround ses var
Ses kod çözücüleri Dolby Digital, DTS
Multimedya
Desteklenen formatlar MPEG4, HEVC (H.265), JPEG
Arayüzler
Girişler AV, HDMI x3, USB, Ethernet (RJ-45), Bluetooth, Wi-Fi 802.11ac
çıktılar optik
Ön / yan konektörler HDMI, USB
HDMI arayüz versiyonu HDMI 2.0
CI desteği evet, bir yuva, CI + desteği
Fonksiyonlar
24p True Cinema desteği var
Veri deposu 2 GB
Dahili hafıza 8 GB
bunlara ek olarak
Duvara monte edilebilir var
VESA montaj standardı 300 × 300 mm
Standla birlikte boyutlar (GxYxD) 963x613x233 mm
Stant olmadan boyutlar (GxYxD) 963x559x33 mm
ek bilgi Rusça menü

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2'den görüşler

Yandex.Market verileri
Dmitry Koshevets
Avantajlar: Parlak görüntü, kolay bağlantı. Android TV 9 harika bir tablettir! Youtube'daki 4K videolar bir patlama ile gidiyor! Biraz beyin koymanız gereken entelektüel bir şey.
Dezavantajları: SMART modunda resmi ayarlamanın bir yolu yoktur. TV modunda her şey normal. Dinamik TV ayarları için yeterli "Menü" düğmesi yok. 24 kare için kenar yumuşatma yoktur, bu nedenle dinamik sahnelerde donmalar olabilir.
Yorum Yap: Dinamik sahnelerdeki hafif frizler, bu cihazın genel izlenimini yok etmez. Nintendo 64 emülatörünü kurun, bir oyun kumandası takın - ve başlayın! Ana şey, herhangi bir android cihazda olduğu gibi, programları yüklerken aşırıya kaçmamaktır. Ve yüklenecek bir şey var!
11 Ağustos 2020, Kaliningrad
Vladis
Avantajlar: paranız için harika TV seti
Dezavantajları: onlar değil
Yorum Yap: Herkese tavsiye ederim
10 Eylül 2020, Zhukovsky
Rapan R.
Avantajlar: Bu fiyat için üst. Akıllı android mükemmeldir. Gecikme, donma vb. 2. OS pacth duvarı da iyi çalışıyor.
Dezavantajları: Tamamen siyah bir arka plana karşı, düşük yoğunluklu arka ışık LED'leri görünür ve bu, video izlerken vb. Fark edilmez. Android işletim sisteminde videoya, sese vb. Girmek imkansızdır. Ancak, ikinci patchwall kabuğunu kullanırken böyle bir fırsat var!
Yorum Yap: Fiyat kalitesi. Süper akıllı tv!
25 Eylül 2020, Simferopol
Derecelendirme: 5 üzerinden 4
Catherine
Avantajlar: Güzel resim Kullanışlı Chromecast
Dezavantajları: Ses kalitesi çok iyi değil. İdeal olarak, bir ses sistemi satın alın, ancak seçici için anadili İngilizce olan kişiler yapacak. Duvara montaj aparatı dahil değildir - ayrı olarak satın almanız gerekir.
Yorum Yap: Görüntüyü dizüstü bilgisayardan TV'ye kablosuz olarak yayınlamanın mümkün olması benim için önemliydi. Birkaç günlüğüne bir tefle dans ederek Miracast ve DiWi'yi TV'de açmaya çalıştım.Yani, benim gibi olanlar için - tankta: Android'de TV ve Chromecast'i destekliyor. Şunlar. tek yapmanız gereken, dizüstü bilgisayarınızdaki Chrome tarayıcısında Yayın düğmesini tıklamak - ve işte! Ancak Wi-Fi hızının iyi olması gerektiğine dikkat edilmelidir, aksi takdirde iletim yavaşlar.
25 Eylül 2020, Yekaterinburg
Dmitry P.
Avantajlar: değer ve fırsat
Dezavantajları: yarım yıl içinde birkaç kez aptaldım, yeniden başlatmak kritik değildi
Yorum Yap:
25 Ağustos 2020, Simferopol
Derecelendirme: 5 üzerinden 4
yiyecekler.
Avantajlar: fiyat-kalite oranı !!! İşletim sistemi çok hızlı. Uzaktan kumanda kompakttır. tasarım fena değil, çok hafif ve özellikle harici bir kaynaktan 4K. HDVideobox yükleyerek - tüm kabloları, flash sürücüleri, indirmeleri vb. unutursunuz. Sadece Wi-Fi'ye ve yiyeceğe ihtiyacı var. bluetooth üzerinden bir gamepad bağladı - en az android oyunlarını en azından sega, dandy ve hatta PS1'de oynayın. Taşınabilir akustiği, bluetooth - hazır karaoke aracılığıyla karaoke ile bağladım.
Dezavantajları: görüntü ayarlarına hızlı erişim yoktur, her zaman uzak bir yere gitmeniz gerekir (ancak bu ücret bir android ve minimalist bir uzaktan kumanda içindir). Sesli arama, tarayıcı dışındaki tüm uygulamalarda bulunan yanıtları döndürür. - uygunsuz.
Yorum Yap: 55.000 ruble için LG ile karşılaştırıldığında aşağıdakileri söyleyebilirim. Kayaktaki resim daha iyi, daha fazla ayar var, 4K daha net ve daha güzel görünüyor, TV'nin kendisi kontrol açısından kullanışlı, ivmeölçerli uzaktan kumanda bir şey !!! (ama ayrı olarak 3500 maliyeti, kitte vardı). Xiaomi, işlevsellik ve fiyat açısından net bir şekilde kazanıyor.
20 Ağustos 2020, Perm
Pilin Artyom
Avantajlar: Maliyetine göre işlevsellik ve özellikler (21000r için satın alındı)
Dezavantajları: Yerel ses korkunç, neyse ki onu hemen bt'deki soundbar'a kestim
Yorum Yap: 10 yaşındaki bir Samsung'un yerini aldım, TV'yi filmler ve YouTube için bir ekran olarak kullanıyorum. Resim, 2018'de bir sonraki odadan 4k kayak yapmaktan daha kötü değil, ancak akıllı, birçok kez daha keyifli. Şahsen ben sadece port ekranını özlüyorum, yoksa her şey yolunda
23 Ağustos 2020, Nizhny Novgorod
Alexey Romankov
Avantajlar: Matrix, 4K HDR, görsel olarak hızlı yanıt. Yerleşik AndroidTV, WiFi 5 ghz. 3 (!) HDMI girişi, rakipler en iyi ihtimalle 2 hatta 1'e sahiptir.
Dezavantajları: Mevcut maliyet için en iyi seçenek. Mega biçerdöver. Çörekler pişirmemesi üzücü. Akustik için ayrılan bu boyutlar için ses hiç de fena değil. Çinli meslektaşlarının geri kalanı çok daha kötü durumda.
Yorum Yap: LG 37LH5000, 11 yıl boyunca sadık bir şekilde hizmet ettikten sonra pes etti (matris öldü), onu tamir etmeye değil, yenisini almaya karar verdiler. 25.000'e varan bir bütçede, ya yetenekler açısından tamamen çürümüş A markaları ya da Çin'de yapılan bir isim vardı. Aniden Xiaomi'nin TV'lerinde indirimlerle ilgili haberler geldi. Sonuç olarak, Beru.ru'dan satın aldım. Büyük bir sevinçle, TV 3 (!) Gün içinde Rostov-on-Don'da geldi, ancak şirket mağazasında bile 4'ten 11'e kadar söz verdiler. açgözlülerdi) ve tamamen sağlamdı (teşekkürler DPD, harikasın). Ayrıca, Sberbank aracılığıyla, doğrudan "yazarkasadan çıkmadan" kredi alma fırsatına da hoş bir şekilde şaşırdım (Android uygulaması üzerinden sipariş verdim, programın kendisi talebi Sberbank uygulamasına iletti ve onaylandıktan sonra geri döndü Prosedürü tamamlamak için 3 dakika içinde Beru'ya), gerçekten bir yere gitmeyi sevmiyorum, herhangi bir nedenle sizden daha akıllı olduklarını düşünen ve neye ihtiyacınız olduğunu daha iyi bilen temsilcilerle iletişim kuruyorum. Tek şey, Mi Box S'yi bir yere koymanız gerektiğidir, çünkü TV'yi aynı şekilde zorlamadan yapabileceği her şey.
17 Ağustos 2020, Rostov-on-Don

Elektronik

Ofis

Aletler