Какво е "TopRatings"

Когато избираме един или друг продукт, ние винаги се фокусираме върху чуждото мнение. Роднини, приятели, собственици, експерти, изненадващо приятна жена от реклама. Четем рецензии, рецензии. Не винаги е възможно да се съберат всички информацията се събира, така че се случват грешки. TopRatings ще ви помогне да решите този проблем! Разработихме специална система за оценка стоки, което отчита обективни показатели, експертни оценки и потребителски рецензии. Нашият портал съдържа данни за най-добрите продукти от всички потребителски групи - от домакинството и компютърното оборудване до автомобилните стоки, оборудване, облекло и подаръци. След като сте избрали модела, който харесвате, вие да получите пълна информация за техническите му характеристики, както и за това как в кои онлайн магазини във вашия регион се продава.5 принципа за съставяне на рейтингите на Омега


1. Информативност

Събираме информация от десетки източници, анализираме я, извличаме важно и ние филтрираме рекламното многословие. Във всяко класиране подчертаваме най-значимите характеристики на даден продукт за купувача.


2. Достоверност

Данните, използвани за съставяне на рейтинги и отзиви, се предоставят от ресурси, които се грижат за репутацията си. Спецификации стоките се вземат предимно от официални уебсайтове, както и от инструкции ръководства и информационни листове за продукти. Отзивите не се вземат предвид изрично направени по поръчка и прекалено промоционални отзиви.


3. Независимост

Не се опитваме да продадем нищо, така че не се интересуваме от украсяване или, напротив, намаляване на достойнствата на участниците в нашите рейтинги. Нашите задачата е да се помогне на продавача и купувача да се намерят, така че и двете бяха доволни.


4. Наличност

Можете да закупите всеки продукт в класацията онлайн. ние информираме ви в кои онлайн магазини описаното от нашия авторите на модела. Следвате някоя от избраните от вас връзки - и Купува. Много удобно.


5. Уместност

Оценките на най-добрите продукти от Omega се актуализират постоянно. Както изглежда на пазара за нови продукти, ние ги включваме в описанията и вие получавате възможността да ги закупите в някой от избраните от вас онлайн магазини.нашия екип

Омега рейтингите се съставят от опитни и компетентни в тяхната сфери на авторите. Ако е необходимо, включваме за консултация специалисти, работещи в специализирани области в специализирани производствени и сервизни компании.

Електроника

Офис

Уреди