Intel I210-T1

Кратък преглед
Intel I210-T1
Избрано в рейтинга
6
Най-добър рейтинг мрежови карти
Интерфейси: PCI-E - Скорост: 1 Gbps
Обратно към рейтинга
Дял

Купете Intel I210-T1

Спецификации на Intel I210-T1

Yandex.Market данни
Основни характеристики
Интерфейс PCI-E
Скорост на предаване 10/100/1000
Брой конектори RJ-45 1
Прекъсване на координацията има
Поддръжка на Jumbo Frame има
Разтоварване на контролната сума на TCP има
TCP сегментиране има
Поддръжка на ОС Windows Server 2008/7, DOS, CE 6/7, Linux RHEL 5.8 / 6.2, Linux SLES 10/11, VMware ESX / ESXi
Освен това
Живот 1095 дни.
Гаранционен срок 1095 дни.

Мнения от Intel I210-T1

Yandex.Market данни
Оценка: 5 от 5
Иванов.
Предимства: Стабилност. Производителност, вградена QOS (много приятна за дома)
Недостатъци: Цена за забрадка от Intel.
Коментар: Домашен гигабитов Ethernet от ISP. Старият вграден Realtek изцеди най-много 500 мегабита, докато зарежда ядрото на процесора наполовина. И не можах да направя нищо по въпроса. По случая купих клонинг на този шал със същия чип на Amazon за 15 долара. Вмъкнах го, инсталирах драйвера от уебсайта на Intel и не познавам скръбта. Скоростта скочи до 800 мегабита и естествено попадна в превключвателя на доставчика. Между компютър и лаптоп с кърпичката на Intel той дава повече от 950. Натоварването върху процента е спаднало. Доволен съм. И сега няма нужда програмно да изрязвам торенти, ако искам да играя в мрежата или да гледам видео, интелигентният хардуер автоматично приоритизира трафика.
30 януари 2017 г., Санкт Петербург
Оценка: 5 от 5
Максим П.
Предимства: Някаква солидност и надеждност. Просто го сложих в слота и всичко работи както трябва.
Недостатъци: Не е намерен
Коментар: Не съм голям майстор в описването на всякакви мрежови технологии, т.н. не много в темата и не знам условията. Изводът е, че имам добър компютърен хардуер, който си купих наскоро и по някаква причина мислех, че съвременният хардуер решава проблемите с голямо натоварване на централния процесор при използване на вградената мрежова карта (която, между другото, също е Intel). Но не, ние не решихме, а в офлайн игрите се появява изтеглянето на съдържание от торенти, забавяния, потрепвания и други прояви, които не са удобни за игра. Не можах да се примиря с това и реших да купя тази мрежова карта. Избрах го според принципа - "надеждна марка", поддръжка за Windows 10, добре, не най-високата цена в рамките на ценообразуването на тази марка. В резултат на изборите този модел се оказа най-разбираем за мен. Да, не евтино, да, възможностите на картата са прекомерни за мен, но реших да рискувам (поради малкия брой отзиви за този модел) и го купих. Избрах оригиналната версия на пълна цена и взех правилното решение - Intel не разочарова. Сега в офлайн игрите с фонови „торенти“ всичко работи добре, нищо не изостава, кадрите не провисват и цялата „мрежова“ работа се поема от мрежовата карта, без да се зарежда процесора - получих това, което исках. Също така искам да отбележа известно усещане за надеждност и бездействие - просто го вкарах в слота и всичко работеше, без да танцувам и танцувам.
20 март 2018 г., Москва

Електроника

Офис

Уреди